Foto: Privat / Se og Hør / Stella Pictures
Foto: Privat / Se og Hør / Stella PicturesVis mer

Disse sakene klikket best i 2013

Se hva vi var mest interesserte i å lese om i året som er gått.

STJERNEPAR: Saken om at Tone Damli og Markus Foss hadde blitt sammen, gikk som en kule. Foto: Se og Hør
STJERNEPAR: Saken om at Tone Damli og Markus Foss hadde blitt sammen, gikk som en kule. Foto: Se og Hør Vis mer
VELTRENT: Mange lot seg engasjere da bloggeren Caroline Berg Eriksen la ut dette bildet fire dager etter fødselen. Foto: Privat
VELTRENT: Mange lot seg engasjere da bloggeren Caroline Berg Eriksen la ut dette bildet fire dager etter fødselen. Foto: Privat Vis mer
SPLITTER NAKEN: Lady Gaga kastet klærne under en opptreden i London. Foto: wenn.com
SPLITTER NAKEN: Lady Gaga kastet klærne under en opptreden i London. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: At enkelte kjendiser «klikker» bedre enn andre, er en velkjent sak. I denne artikkelen vil vi oppsummere hva og hvem som engasjerte oss mest i løpet av året som snart er over.

En av kjendisene som ser ut til å alltid være interessant for oss nordmenn, er Tone Damli Aaberge (25). På listen over de best leste sakene på Seoghør.no finner vi flere saker om den populære popsangeren.

Da nyheten om Tone og Aksel Hennie sitt forlovelsesbrudd kom i februar, var det så mange som ville lese om det at hele forsiden vår krasjet i en liten stund. Damli og Hennie skulle egentlig ha giftet seg på Sicilia i sommer, men bruddet satte selvsagt en stopper for akkurat det.

Det tok ikke mange månedene før nyheten om at Tone hadde funnet seg en ny mann, Markus Foss (31), kom ut. Saken ble svært godt lest, men da Seoghør.no trykket de aller første bildene av de to sammen, var det enda flere som ville lese.

En sak som så ut til å engasjere «alle», var da bloggeren Caroline Berg Eriksen (26), kjent som Fotballfrue, la ut bilde av magen sin kun fire dager etter fødselen. På bildet var det umulig å se at bloggeren hadde vært gjennom en graviditet, og saken gikk som en farsott på nettet.

En annen nyhet som virkelig fikk oss til å klikke, var da «Paradise Hotel»-paret Kristian René Johansen og Tina Skovdal forlovet seg. De to fikk en god tone seg i mellom etter å ha delt rom i to uker i TV3s realityserie, og Johansen gikk ned på kne foran TV-kameraene. Forlovelsen varte imidlertid kun i to måneder.

«Skal vi danse» har vært en suksess for TV 2 i år igjen, og mange reagerte da dommer Tor Fløysvik brukte ordet «neger» på TV. Da han gikk ut og beklaget bruken av ordet, «klikket» mange av oss.

Det gjorde vi også da Trinny Woodall og Susannah Contantine hjalp den tidligere skiskytterstjernen Liv Grete Skjelbreid Poirée i «Trinny og Susannah Oppdrag Norge». - Wow, Se på de magemusklene! utbrøt moteekspertene.

Av de utenlandske stjernene skjøt trafikken i været da Lady Gaga kastet klærne under en opptreden i London. Til slutt stod hun splitter naken foran konsertpublikumet, til øredøvende jubel.

I november mistet David Beckham bestemoren sin, og mange lot seg røre da saken om en knust Beckham ble lagt ut.

Se videoklipp her: