«Farmen kjendis» 2017:

Disse sa nei til å delta i «Farmen kjendis»

... og nå forklarer de hvorfor. 

AVVISTE TILBUDET: En rekke kjendiser fikk forespørsel om å medvirke i første sesong av «Farmen kjendis», men valgte å takke nei. Blant dem er John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen og Jørn Hoel. Foto: Dagbladet
AVVISTE TILBUDET: En rekke kjendiser fikk forespørsel om å medvirke i første sesong av «Farmen kjendis», men valgte å takke nei. Blant dem er John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen og Jørn Hoel. Foto: Dagbladet Vis mer
Publisert

Søndag ble det kjent at Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) stakk av med seieren i den første sesongen av «Farmen kjendis».

TV-konseptet har vært en enorm suksess for TV 2, med intet mindre enn 1,5 millioner seere under finalen.

De siste ukene har metervis med avisspalter, og eksponering i beste sendetid gjort deltakerne svært attraktive for blant annet annonsører.

Det er fra tidligere kjent at kanalen har bestilt en ny sesong av kjendis-versjonen, som skal sendes på TV 2 til neste år.

Hvorvidt kjendisene som ble spurt i fjor, nå vil revurdere tilbudet dersom det kommer på bordet igjen, gjenstår likevel å se.

- Hvorfor valgte Sophie Elise Isachsen å takke nei til «Farmen kjendis»?

- Alle TV-henvendelser vurderes forløpende, både strategisk og praktisk. Denne gangen passet det rett og slett ikke. Vi holder imidlertid alltid døren åpen for spennende prosjekter, sier manager Marte Schei, som ikke ønsker å kommentere hvorvidt Isachsen har fått tilbud om å medvirke i sesong to.

Heller ikke for fotballspiller John Arne Riise (36) passet det å delta i programmet. Overfor Dagbladet forklarer han at karrieren går i førsterekke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer