Disse rød løper-bildene vekker oppsikt

Skuespiller Ariel Winter viste frem arrene etter brystreduksjonen på SAG AWards. Nå må hun forsvare det valget.

FIKK OPPMERKSOMHET: Da «Modern Family»-stjernen Ariel Winter viste frem operasjonsarrene sine på SAG Awards i helgen, var det mange som reagerte. Etter prisutdelingen måtte 18-åringen forsvare kjolevalget sitt på sosiale medier.  Foto: NTB Scanpix
FIKK OPPMERKSOMHET: Da «Modern Family»-stjernen Ariel Winter viste frem operasjonsarrene sine på SAG Awards i helgen, var det mange som reagerte. Etter prisutdelingen måtte 18-åringen forsvare kjolevalget sitt på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor fortalte den unge «Modern Family»-stjernen Ariel Winter (18) at hun valgte å ta brystreduksjon som 17-åring.

Skuespillerens attributter gav henne nemlig store smerter, og bidro til at hun følte seg hemmet i hverdagen.

Tidligere har Winters «Modern Family»-kollega Sarah Hyland (25) skrytt av venninnens åpenhet om brystreduskjonen. Da Ariel Winter bestemte seg for å vise frem arrene etter operasjonen på helgens SAG Awards-løper, var det imidlertid noen som reagerte.

Ifølge People fikk 18-åringens avgjørelse så mye oppmerksomhet, at hun mandag så seg nødt til å forsvare valget sitt på det sosiale mediumet Twitter.

Saken fortsetter under bildet.

SKAMMER SEG IKKE: Ariel Winter understreker at hun mente å vise frem arrene på SAG Awards lørdag 30. januar.  Foto: Zuma Press
SKAMMER SEG IKKE: Ariel Winter understreker at hun mente å vise frem arrene på SAG Awards lørdag 30. januar. Foto: Zuma Press Vis mer

- Folkens, det er en grunn til at jeg ikke anstrengte meg for å skjule arrene mine! De er en del av meg og jeg skammer meg ikke over dem i det hele tatt, twitrer Ariel Winter bestemt.

Hva synes du om Ariel Winters avgjørelse? Gi din mening nederst i saken!

Får heder etter kjolevalget

Da den unge TV-stjernen entret den røde løperen lørdag kveld, var hun iført en ettersittende, sort kjole uten stropper. Og da hun poserte selvsikkert med hånden på hoften, kom det ene operasjonsarret til syne for fotografene.

Se flere stjerner på årets Screen Actors Guild Awards:

Nettstedet Celebuzz påpeker at Ariel Winter så strålende ut i den sorte kjolen med utringet rygg, og legger til at dette er første gang skuespilleren stolt viser frem arrene sine.

Også UsWeekly trekker frem 18-åringens modige avgjørelse:

- Motetabbe? Neppe, understreker nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

FORNØYD: På Screen Actors Guild Awards i januar 2015 (t.v), slet Ariel Winter med smerter og andre plager som følge av bryststørrelsen sin. På prisutdelingen ett år senere (t.h), viste 18-åringen stolt frem arrene sine.  Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: På Screen Actors Guild Awards i januar 2015 (t.v), slet Ariel Winter med smerter og andre plager som følge av bryststørrelsen sin. På prisutdelingen ett år senere (t.h), viste 18-åringen stolt frem arrene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilsynelatende har Ariel Winter fått støtteerklæringer fra fans også. Kort tid etter at hun forsvarte kjolevalget sitt på Twitter, fulgte hun nemlig opp med nok en tweet:

- Tusen takk alle sammen, for støtten, de snille ordene og bursdagsgratulasjonene!

«Modern Family»-stjernen, som også er kjent fra serien «Jake and the Never Land Pirates», fylte 18 år torsdag 28. januar.

Skuespilleren gjennomgikk en brystreduksjon i juni 2015, der bryststørrelsen hennes ble redusert fra 70H til 75E.

- Jeg gjorde det for min egen del. Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det føles å virkelig føle meg rett, sa hun til Glamour i august 2015.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Siden 2009 har Ariel Winter (nest lengst t.h. bak) vært en del av den prisbelønte komiserien «Modern Family». Sarah Hyland (lengst t.h. bak) har skrytt av åpenheten hennes rundt brystreduksjonen. Foto: 20TH CENTURY FOX TV / NTB Scanpix
TV-STJERNE: Siden 2009 har Ariel Winter (nest lengst t.h. bak) vært en del av den prisbelønte komiserien «Modern Family». Sarah Hyland (lengst t.h. bak) har skrytt av åpenheten hennes rundt brystreduksjonen. Foto: 20TH CENTURY FOX TV / NTB Scanpix Vis mer

Fikk ros for åpenheten

Her hjemme i Norge fikk artist Sandra Lyng (28) mye skryt da hun i 2014 viste frem arrene på sine bryster i TV 2 Bliss-programmet «Sandra Usensurert».

Den populære «Night after Night»-sangeren gjennomgikk ingen brystreduksjon, men fikk arr etter at hun fjernet fire godtartede svulster fra brystene.

Etter operasjonen var hun åpen om de vonde følelsene rundt arrene i TV-programmet:

- Så jeg har fått arr. Det er kjipt og vanskelig, men jeg har ikke kreft. Og det er mindre sjanse for at jeg får kreft, så det er bra. Men det er tungt, fortalte Sandra Lyng åpenhjertig.

I tiden etter operasjonen har den norske popstjernen imidlertid blitt tryggere på egen kropp og utseende. Nå er hun mer opptatt av at kroppen hennes er frisk og sunn. 

- Etterhvert som jeg har blitt litt eldre, har jeg fått et mer avslappet forhold til kroppen min. Den har vært igjennom en del, og jeg er takknemlig for at den er frisk, sa Sandra Lyng til Seoghør.no i høst.

Hva synes du om Ariel Winters avgjørelse? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Redd for å gå glipp av konas fødsel

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer