IKKE UTRO: Oksana benekter at Mel var utro mot henne, og at det er årsaken til at de nå har valgt å gå hvert til sitt, etter kun ett år sammen.  Foto: All Over Press
IKKE UTRO: Oksana benekter at Mel var utro mot henne, og at det er årsaken til at de nå har valgt å gå hvert til sitt, etter kun ett år sammen. Foto: All Over Press Vis mer

- Disse rapportene er totalt falske. Sorry!

«Elskerinnen» avviser at utroskap er årsak til bruddet.

SEHER.NO:  For ett år siden skapte filmstjernen Mel Gibson (54) sjokkbølger i Hollywood, da det ble kjent at han hadde forlatt sin kone gjennom 29 år, Robyn, for den 15 år yngre, russiske sangerinnen Oksana Grigorieva (39).

Men allerede nå, kun fem måneder etter at paret fikk en velskapt datter sammen, er forholdet mellom filmstjernen og elskerinnen slutt.

Det var i forrige måned at «Braveheart»-stjernen og Oksana bekreftet at romansen deres er over, og ifølge parets talspersoner kom bruddet som følge av deres hektiske arbeidsplaner. 

Onde tunger skal imidlertid ha det til at det slett ikke var stjernenes travle karrierer som var årsak til bruddet.

For én uke siden stod nemlig den 26 år gamle pornofilmskaperen Violet Kowal frem i National Enquirer og fortalte at hun har hatt en affære med Mel.

Ifølge Kowal skal hun ha hatt et forhold til Gibson fra august til oktober i fjor, og ungjenta hevdet også at superstjernen «ikke klarer å være trofast» mot kvinnene i sitt liv.

Ifølge nettstedet 3news.co.nz  har utroskapsryktene fått Oksana til å se rødt, og i et ferskt intervju med britiske Hello Magazine benekter hun at Mel var utro mot henne.

- Jeg kan med sikkerhet si at ikke noe av dette er sant. Disse rapportene er totalt falske. Sorry, sier hun til bladet.

39-åringen avviser også at det ble slutt mellom dem fordi Mel nektet å gifte seg med henne, slik andre rykter har hevdet. 

- Ekteskap? Vi har aldri snakket om ekteskap, aldri. Vi snakket ikke om det fordi det var ikke viktig på det tidspunktet. Alle stiller disse spørsmålene, men hvordan kan man svare på noe man aldri har snakket om? sier hun.
 
Ifølge Oksana er det ingen vonde følelser mellom henne og filmstjernen, og de er begge opptatt av å gjøre det som er best for deres lille datter, Lucia.

- Vi ble enige om det faktisk. Vi snakker og alt er veldig vennskapelig, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 LES OGSÅ: - Mel er en fantastisk elsker