Disse puppene er historiske

Norske Kristine snur Playboy på hodet.

GLAD I DAMER: Playboy-gründer vil ha flere bilder av norske Kristine Sjulstok. Her er han med de tre damene fra TV-serien "Playboy-pikene" Holly Madison, Bridget Maruardt og Kendra Wilkinson. Foto: All Over Press
GLAD I DAMER: Playboy-gründer vil ha flere bilder av norske Kristine Sjulstok. Her er han med de tre damene fra TV-serien "Playboy-pikene" Holly Madison, Bridget Maruardt og Kendra Wilkinson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens verdensberømte Playboy-blondiner som Pamela Anderson og avdøde Anna Nicole Smith aldri har lagt skjul på at de kan takke sine silikon-implantater for mye av suksessend på 90- og 00-tallet, gjør norske Kristine Sjulstok (24) nå kometkarriere i herrebladet - uten et gram med kunstig hjelp.

Haugesundsjenta- som flyttet til USA da hun var kun ni måneder gammel - er frontfigur i spesialutgaven "Playboy's Voluptuous Vixens" som kun består av kvinner som ikke har forstørret brystene.

- Playboy er et smakfullt og eksklusivt blad der noen av de vakreste kvinnene i verden har vært avbildet. Å være en del av Playboy ser jeg på som en stor ære, sier Kristine Sjulstok til Haugesunds Avis ifølge Onlinemagasinet (ekstern lenke).

24-åringen vant sin første tur til det berømte Playboy Mansion etter at hun vant en modellkonkurranse i regi av Hawaiian Tropic.

Tidligere har Kristine vært på trykk i undertøysbladet Playboy Lingerie, og i januar skal hun på trykk for tredje gang, i bladets "College Girls"-utgave.

Og går det som hun håper, vil hun i løpet av året også få sin debut som offisiell Playmate i bladets hovedutgave. I desember tok hun ifølge Onlinemagasinet nemlig prøvebilder for Hugh Hefners flaggskip.

Lillian Müller og Liv Lindeland er foreløpig de eneste norske kvinnene som har vært på forsiden av hovedbladet, i henholdsvis i 1976 og 1972. Den norske glamourmodellen Triana Iglesias vært avbildet i bladets undertøysutgave, pluss de polske og spanske versjonene av bladet.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: - Stripper gjerne for Playboy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer