- Disse personene vil få et problem nå

Den «Skal vi danse»-klare eks-politikeren har ikke latt seg skremme av kritikerne... Se video!

UREDD: - Man kan ikke delta i «Skal vi danse» uten å være komfortabel med det. Rett og slett, sier Inger Lise Hansen om å kle seg lettkledd i høstens «Skal vi danse». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
UREDD: - Man kan ikke delta i «Skal vi danse» uten å være komfortabel med det. Rett og slett, sier Inger Lise Hansen om å kle seg lettkledd i høstens «Skal vi danse». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud nederst i saken!

SEHER.NO: Inger Lise Hansen (29) måtte tåle sterke reaksjoner da hun i 2010 - som nestleder i KrF - poserte tungt sminket og utfordrende kledd i ukebladet Det Nye. Nå er Hansen klar for TV 2-programmet «Skal vi danse», der hun kan se fram til nettopp det - en høst med antrekk i  den lettkledde kategorien.

Det er imidlertid ikke noe hun frykter.

- Jeg takket ja først og fremst fordi jeg har lyst til å ha det gøy. Og det tror jeg at jeg kommer til å ha. Det er artig å kunne gjøre noe helt nytt, spennende og annerledes, som ingen forventer at jeg skal gjøre. Jeg tenkte tidlig at dette har jeg lyst til, sier hun til Seher.no.

Sammen med sin dansepartner Lars Alexander Wiulsrud skal 29-åringen, i likhet med blant andre Anna Anka, Anders Jacobsen, Stella Mwangi, Rachel Nordtømme og Kari Traa, sette danseparketten i fyr og flamme i september. Det kunne hun ikke gjort dersom hun var redd for å vise litt hud, mener hun selv.

- Man kan ikke delta i «Skal vi danse» uten å være komfortabel med det. Rett og slett, mener den tidligere KrF-nestlederen.

Og:

- De personene som syntes at jeg kledde meg for kort i fjor, de kan få et problem i år. Men det er i så fall deres problem.

 
Til Seher.no legger ikke Inger Lise Hansen skjul på at hun gleder seg til å bygge litt muskler gjennom deltagelsen i TV 2-programmet. Den harde treningen som følger med «Skal vi danse» - den ser hun bare frem til, mener hun. 

- Jeg tror det blir det blir slitsomt, men jeg tror det blir gøy også. Jeg er klar for å trene, og jeg er klar for å kjenne muskler jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg skal bli sterk i beina...

Lars Alexander Wiulsrud er strålende fornøyd med å ha fått den vakre 29-åringen som partner.

- Det er kjempemorsomt. Nå gleder jeg meg veldig til å begynne og trene og se hvordan hun beveger seg. Vi har fått danset veldig, veldig lite, men hun har fin rytme, og det er knallviktig, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir beskyldt for å være en dårlig mor   

Se video med Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud her:[obj:media:9859]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer