Met-gallaen 2018:

Disse parene debuterte sammen på Met-gallaen

Flere par viste seg sammen for første gang på den røde løperen.

RØD LØPER DEBUT: Kylie Jenner og Travis Scott var blant parene som debuterte på den røde løper under årets Met Gala. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER DEBUT: Kylie Jenner og Travis Scott var blant parene som debuterte på den røde løper under årets Met Gala. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kylie Jenner (20) og Travis Scott (26) var blant parene som viste seg sammen for første gang på den fasjonable Met-gallaens røde løper. Det er også Kylies første røde løper siden datteren Stormi kom til verden i februar.

Kylie bar en fløyelskjole fra motehuset Alexander Wang med tilhørende solbriller med glitrende gull-glass.

Kyss og klem på Met-gallaen

Paret, som smilte og kjærtegnet hverandre på den røde løperen, ble også observert på date sammen kvelden før i New York.

Kylie ble også observert ute på byen med sin søster Kendall Jenner (22) lørdag kveld.

Kylie og Travis begynte å date i april 2017, like etter at hun hadde gjort det slutt med Tyga. Den 1. februar i år fikk de datteren Stormi Webster sammen.

Saken fortsetter under bildene.

NÆRKONTAKT: Travis Scott og Kylie Jenner tett omslynget på Met-gallaen 2018. Foto: Andrew H. Walker/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Travis Scott og Kylie Jenner tett omslynget på Met-gallaen 2018. Foto: Andrew H. Walker/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
KYSS OG KLEM: Travis Scott ga Kylie Jenner nok av oppmerksomhet på Met-gallaen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
KYSS OG KLEM: Travis Scott ga Kylie Jenner nok av oppmerksomhet på Met-gallaen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Første gang

Skuespillerne Lili Reinhart (21) og Cole Sprouse (25) fra Netflix-serien «Riverdale» gjorde også sin debut som par sammen på den røde løper under årets Met-galla. Lili bar en sølvkjole fra H&M mens kjæresten stilte i lang frakk og moteriktige, korte bukser, uten sokker i skoene.

Saken fortsetter under bildene.

FORELSKET: Lili Reinhart og Cole Sprouse viste sin kjærlighet offentlig under Met gallaen 2018. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Lili Reinhart og Cole Sprouse viste sin kjærlighet offentlig under Met gallaen 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HOT PAR: Lili og Reinhart poserer sammen for første gang. FOTO: NTB Scanpix
HOT PAR: Lili og Reinhart poserer sammen for første gang. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

«Riverdale»-paret begynte trolig å date i juli i fjor. Da skal de i hvert fall ha blitt observert kyssende på Comic Con i San Diego.

De to turtelduene har ikke bekreftet noe direkte rundt forholdet ennå, men da de dukket opp sammen på rød løper på Met-gallaen, var det ingen tvil om at de to er lykkelig forelsket.

Lili forklarte hvorfor hun har valgt å holde forholdet privat til Seventeen Magazine sist måned.

«Hver gang noen spør meg om det, så avgjør jeg der og da om jeg føler meg komfortabel med å snakke om det eller ikke. Akkurat nå er jeg ikke der hvor jeg har lyst til å snakke om det. Det er en grunn til at det heter privatliv, det er mitt og det er spesielt og hellig. Mine forhold er mellom meg og min partner, ikke mellom meg og resten av verden».

Tesla-sjefens nye flamme

Tesla- og SpaceX -grunnlegger Elon Musk (46), som tidligere har vært koblet til skuespiller Amber Heard (32), debuterte også med ny kjæreste på Met-gallaen.

Han kom nemlig arm i arm med den 30-årige musikeren Grimes. Det har gått rykter om at de to er et par de siste ukene, men det er først nå de har bekreftet romansen.

FORELSKET: Tesla-grunnlegger Elon Musk og musiker Grimes kom sammen på festen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Tesla-grunnlegger Elon Musk og musiker Grimes kom sammen på festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STØTTER SIN KJÆRE: Elon Musk er stor fan av kjærestens musikk. Foto: NTB Scanpix
STØTTER SIN KJÆRE: Elon Musk er stor fan av kjærestens musikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elon har tidligere gått ut offentlig og vist sin støtte til musikeren, da han blant annet twitret om musikkvideoen hennes «Venus Fly», som Grimes gjorde sammen med Janelle Monae. Han skrev:

«Den beste musikkvideo-kunsten jeg har sett på lenge.»

MERKVERDIG: Temaet på årets vårutstilling på The Metropolitan Museum of Art er «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination». Det førte til flere merkverdige antrekk. Video: CNN Vis mer

Blake Lively kom uten mannen

Hvert år er det et nytt tema på den store motebegivenheten, som legger retningslinjene for hva kjendisene skal kle seg i.

I år heter vårutstillingen på The Metropolitan Museum of Art «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination», og blir omtalt som den mest kontroversielle hittil på grunn av den religiøse tilknytningen.

Sangstjernen Rihanna (30) troppet opp i et antrekk inspirert av paven, mens Katy Perry (33) like så greit var ikledd gigantiske englevinger.

De to artistene var imidlertid ikke alene om å legge mye planlegging bak antrekkene sine. «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (30) var iført en spektakulær kreasjon fra Versace, med langt slep og intrikate perlebroderier.

Ifølge Vogue måtte faktisk Blake fraktes til arrangementet i en minibuss på grunn av det massive slepet på kjolen.

Hun ankom sammen med motedesigner Christian Louboutin (55) fordi ektemannen Ryan Reynolds (41) er opptatt med promoteringen av filmen «Deadpool 2» i Madrid i Spania.

LES OGSÅ: Irina og Bradley overrasket på rød løper

TIDKREVENDE: Met-gallaen natt til 8. mai norsk tid var en glamorøs affære. Blake Lively ankom gallaen i en kjole det visstnok skal ha tatt ganske lang tid å brodere. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer