Disse øyeblikkene er ikke til å tro

Triana Iglesias kårer sine fem favorittøyeblikk fra «Paradise Hotel». Gjenopplev de flaueste, sterkeste og mest sjokkerende øyeblikkene.

TOPP FEM: Triana Iglesias forklarer hvilke fem øyeblikk hun husker aller best fra Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
TOPP FEM: Triana Iglesias forklarer hvilke fem øyeblikk hun husker aller best fra Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

MEXICO/OSLO (SEOGHØR.NO): For sjette året på rad er det Triana Iglesias som skal lede TV3-suksessen «Paradise Hotel».

Den populære programlederen og modellen har naturlig nok en rekke minner fra realityserien, både positive og negative.

Seoghør.no møtte Triana i Mexico under innspillingen av årets sesong, og der spurte vi henne om hvilke øyeblikk hun husker aller best fra «Paradise Hotel».

Se kåringen i sin helhet i videoen øverst i saken. Hele sendingen kan du se nederst i saken!

- En ting jeg husker veldig godt er da Tina (Skovdal, red. anm.) tråkket over streken i duell med forloveden Kristian René Johansen. Så intenst tror jeg ikke det har vært på sett noen gang i løpet av fem år. Det var veldig spennende, sier Iglesias til Seoghør.no.

Programlederen trekker også frem noen øyeblikk fra den aller første sesongen.

- En annen favoritt var da André Brennum ofret seg selv for Petter Pilgaard, som har bursdag og blir kastet ut. Han er en favoritt der inne. Men Andre begynner å gråte, ofrer seg selv og går på dagen, så Petter får bli.

Dramatikk var det også i finalen i den fjerde sesongen, da Vida Lill Gausemel Berge snøt Miguel Kristiansen for 150.000 kroner.

- Da Vida slapp kula. Hun stod i finalen mot Miguel. Ikke fordi jeg heiet mer på Vida enn på Miguel - Jeg pleier å være ganske nøytral når jeg står der - Men det at hun slapp kula, og måten hun gjorde det på var så overraskende, så jeg fikk litt sjokk da jeg stod der, og det var veldig gøy, sier Triana til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg savner kjæreste, venner og familie