Amber Heard og Johnny Depp:

Disse ordene kan avgjøre

Rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp har vært på «alles» lepper den siste tiden. Nå er dommen snart klar.

I RETTEN: Johnny Depp og Amber Heard vil snart få dommen etter seks uker i retten. Foto: Steve Helber / AP / NTB (fotomontasje)
I RETTEN: Johnny Depp og Amber Heard vil snart få dommen etter seks uker i retten. Foto: Steve Helber / AP / NTB (fotomontasje) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden midten av april har mennesker verden over fulgt tett med på rettssaken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (58). Det har vært mulig å følge daglige livesendinger fra retten, det har florert med videoklipp fra rettssalen, og spørsmålet om man er på Heards eller Depps side har dominert de sosiale mediene.

Depp har nok en gang tatt ekskona til retten for ærekrenkelse i forbindelse med en aviskronikk i Washington Post, og krever 50 millioner dollar i erstatning. 36-åringen svarte med et motsøksmål på 100 millioner dollar.

Begge har inntatt vitneboksen og avlevert sjokkerende beskyldninger mot motparten, men fredag forrige uke var det imidlertid siste dag i retten før juryen trakk seg tilbake for å diskutere sakens utfall.

Potensielt kan dommen komme allerede tirsdag kveld norsk tid, men på grunn av den store mengden bevis som er presentert, kan det trolig ta lengre tid, ifølge australske News.

Bakgrunnen

Det juryen nå skal vurdere, det som er kjernen i hele saken, tar utgangspunkt i første halvdel av denne setningen: «For to år siden ble jeg en offentlig person som representerte vold i hjemmet, og jeg følte den fulle styrken av vår kulturs vrede mot kvinner som snakker ut».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer