Disse missene er i semifinalen

Top Model-deltaker og alpinkjæreste er blant de 20 finalistene.

TIL SEMIFINALEN: Top Model-deltaker Lene Egeli er en av 20 semifinalister i Frøken Norge 2008. Foto: froken.no
TIL SEMIFINALEN: Top Model-deltaker Lene Egeli er en av 20 semifinalister i Frøken Norge 2008. Foto: froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kampen om å bli Frøken Norge 2008 tilspisser seg. Nå er de 20 semifinalistene som skal møtes i Oslo 27. til 30. mars kåret, og det er noen kjente fjes å skue blant de gjenværende missekandidatene. Bode Millers norske kjæreste, Marthe Gausen Nestvold, og Top Model-deltageren Lene Egeli er begge finne blant de 20 siste. Men selv om Marthe, Lene og 18 andre jenter nå kan juble over en plass i semifinalen, er det slett ikke sikkert at det blir en av disse som stikker av med seieren. SE VIDEO: Fotoshoot i bikini - utendørs...25. mars blir det nemlg klart hvilken av årets deltakere som har klart å samle inn mest penger til SOS Barnebyer og dermed sikrer seg et frikort til finalen. Og den driftige damen trenger ikke være blant de 20 som allerede er plukket ut... Publikum kan nå stemme på sin missefavoritt til og med 2. påskedag. De tre jentene som får flest stemmer innen den tid er også sikret en plass i finalen. Dersom en av deltakerne skulle velge å trekke seg vil hun bli erstattet Ida Strandberg fra Kongsvinger, som akkurat ikke kom med blant de 20 beste og dermed står som reserve. Husk at de tre jentene som ligger øverst i avstemningen 2. påskedag vil få wildcard  rett til finalen. Så stem på din favoritt. Både på froken.no og på SMS til 1901.Er du usikker på hvem du skal stemme på? Se alle semifinalistene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer