- Disse magemusklene er virkelig et syn

En lettkledd Jennifer Lopez vakte oppsikt etter treningsøkten.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jennifer Lopez har rukket å bli 45 år gammel, men for tiden er hun hetere enn noen sinne.

Hun har fått massiv oppmerksomhet for den supersexy musikkvideoen til låta «Booty», og forrige uke ble de flotte formene hennes rost opp i skyene av ekskjæresten og rapstjernen Sean Combs (44).

- Jeg mener, den er flott. Den er et kunstverk. Den er noe som vil bli nesdskrevet i historien, det vil den virkelig, uttalte rapperen begeistret om Jennifers rumpe.

En knapp uke senere er den en annen del av 45-åringen som vekker oppsikt - nærmere bestemt de imponerende magemusklene til den treningsivrige stjernen.

TRAVEL TOBARNSMOR: Jennifer Lopez gjør mer enn å trene. Her på gresskar-shopping på Mr. Bones Pumpkin Patch lørdag, sammen med tvillingene Emme og Max. Foto: Stella Pictures
TRAVEL TOBARNSMOR: Jennifer Lopez gjør mer enn å trene. Her på gresskar-shopping på Mr. Bones Pumpkin Patch lørdag, sammen med tvillingene Emme og Max. Foto: Stella Pictures Vis mer

Onsdag ble «J.Lo» fotografert på vei fra treningsstudioet sitt i West Hollywood, bare iført treningstights og en lilla trenings-BH - før hun trakk en gråmelert singlet over hodet.

Flere utenlandske medier er fra seg av begeistring over bildene av Jennifer, og blant annet Celebuzz omtaler magemusklene hennes som «et fantastisk syn».

UsWeekly mener at tobarnsmoren er en inspirasjon for andre til å sette fra seg muffinsene og dra på trening.

Etter alt å dømme var den vakre film- og sangstjernen god og varm etter en privat styrkeøkt med kjendistrener Tracy Anderson.

Φόρτωση...

I'm gonna lose my job over this brilliant book @lenadunham @jlo #jlotookmybook #backtowork #notthatkindofgirl

Προβολή στο Instagram

Anderson, som tydeligvis er helt opphengt i Lena Dunhams nye bok, «Not That Kind of Girl», postet nemlig en humoristisk Instagram-video fra treningsøkten.

LES OGSÅ: Er dette tidenes kleineste intervju?