Disse leder «Det store korslaget»

Guri Schanke og Lise Karlsnes er blant de som skal lede hvert sitt kor i TV 2-programmet.

TAR ANSVAR: For å representere Oslo, skal Guri Schanke lede et kor i årets utgave av "Det store korslaget".  Foto: Stella Pictures
TAR ANSVAR: For å representere Oslo, skal Guri Schanke lede et kor i årets utgave av "Det store korslaget". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I november er det duket for en ny sesong av «Det store korslaget» på TV 2. Artistene finner lokale talenter til sitt kor, og byene som er representert i år er Oslo, Tønsberg, Hammerfest, Bergen og Stavanger. 

Ifølge TV2 skal «Showgirls»-dronningen Guri Schanke (50), Lise Karlsnes (32) fra Briskeby, Sigvart Dagsland (48), folkekjære Steinar Albrigtsen (55) og Fredrik Saroea (36), kjent fra Datarock, lede hvert sitt kor. 

Lise Karlsnes har sunget i kor i mange år, og har planen klar:

- Klart jeg vil vinne, det er jo ikke hver dag man får mulighet til å kunne gi en sånn sum og oppmerksomhet til en kultur organsisasjon som har betydd så mye for min egen karriere, sier hun til tv2underholdning.no.  

Programmet har premiere på TV 2 24. november.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun står opp klokken 4 for å trene! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer