Disse kjendismennene kritiserer Caitlyn Jenner

Den kjønnsopererte Hollywood-stjernen hylles for sitt mot - men det er ikke alle som er enige i de positive tilbakemeldingene.

NEGATIVE: Chris Brown (øverst t.v.), Clint Eastwood (nederst t.v.), Timbaland (øverst t.h.) og Snoop Dogg (nederst t.h.) har alle kommet med mindre positive kommentarer om Caitlyn Jenner (midten) i media og på sosiale medier.  Foto: NTB Scanpix
NEGATIVE: Chris Brown (øverst t.v.), Clint Eastwood (nederst t.v.), Timbaland (øverst t.h.) og Snoop Dogg (nederst t.h.) har alle kommet med mindre positive kommentarer om Caitlyn Jenner (midten) i media og på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-kjendis Caitlyn Jenner (65), tidligere kjent som Bruce Jenner, har høstet godord verden over for sin åpenhet rundt de mye omtalte kjønnsoperasjonene hun har fått gjennomført i løpet av året som er gått.

Men det er ikke alle som er like begeistret for at kjønnskifteoperasjonen får så mye oppmerksomhet.

Rapperne Snoop Dogg (43) og Chris Brown (26), skuespiller og regissør Clint Eastwood (85) og musikkprodusent Timbaland (43) har alle brukt sosiale medier for å ytre sine meninger om Caitlyn Jenner-nyheten.

Beskriver Caitlyn som et «vitenskapsprosjekt»

Og skal vi tro nettstedet Looper er de ikke av spesielt positiv karakter:

Ifølge nettstedet har rapper Chris Brown referert til Caitlyns kjønnsskifte som et «vitenskapsprosjekt», og skrev til et bilde av artist-kollegaen Akon (42) som han postet på Instagram: «Shout out til Akon! Han holder i disse dager på med et prosjekt hvor over 600 millioner afrikanere skal få energi ved hjelp av solcellepanel. Det gjør meg forbanna at ikke dette er toppnyhetene, men at vitenskapsprosjektet Bruce Jenner er det #Samfunnet».

Innlegget er siden blitt slettet, men Caitlyns datter Kylie Jenner (17) rakk å poste en kritisk kommentar til kompisens Instagram-post:

«Ikke så veldig hyggelig å si om venninnen din sin far».

Også Snoop Dogg postet den samme posten som rapper-kollega Chris Brown. I skrivende stund har Instagramposten fått over 11 000 kommentarer og 163 000 «likes». Flere av dem svært negative til rapperens uttalelser:

«Du mistet akkurat en fan, Snoop», er det en som skriver i kommentarfeltet.

News flash. @akon tune in to ggn for some real news.

A photo posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

- Jeg kommer til å kalle ham Bruce

Musikkprodusent Timbaland på sin side bruker en Arsenio Hall-replikk fra 80-tallsfilmen «Coming to America», med Eddie Murphy (54) i hovedrollen, for å gjøre humor ut av Caitlyns kjønnsbekreftende inngrep.

Facebook har han nemlig publisert en såkalt «meme» som forestiller Arsenio Hall (59), som sier: «Moren hans døpte ham Bruce - så jeg kommer til å kalle ham Bruce» - til tross for at Jenner nå tituleres som «henne»:

I et intervju Spike's Guys Choice Awards i begynnelsen av juni ramset Eastwood, ifølge nettstedet, opp flere atleter som hadde gått over til å bli skuespillere, deriblant «Jim Brown og Caitlyn et-eller-annet».

Se «bakom»-video fra Vanity Fair-fotograferingen under:

Men de positive kommentarene strømmer på til Caitlyn Jenner, og blant de som hyller stjernen er blant andre president Obama (53):

«Det krever mot å dele historien din», skrev presidenten på sin Twitter-side, kort tid etter at Caitlyn viste fram sitt sanne jeg på forsiden av Vanity Fair:

LES OGSÅ: - Barna får fortsatt kalle henne pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer