Disse kjendismennene kritiserer Caitlyn Jenner

Den kjønnsopererte Hollywood-stjernen hylles for sitt mot - men det er ikke alle som er enige i de positive tilbakemeldingene.

NEGATIVE: Chris Brown (øverst t.v.), Clint Eastwood (nederst t.v.), Timbaland (øverst t.h.) og Snoop Dogg (nederst t.h.) har alle kommet med mindre positive kommentarer om Caitlyn Jenner (midten) i media og på sosiale medier.  Foto: NTB Scanpix
NEGATIVE: Chris Brown (øverst t.v.), Clint Eastwood (nederst t.v.), Timbaland (øverst t.h.) og Snoop Dogg (nederst t.h.) har alle kommet med mindre positive kommentarer om Caitlyn Jenner (midten) i media og på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-kjendis Caitlyn Jenner (65), tidligere kjent som Bruce Jenner, har høstet godord verden over for sin åpenhet rundt de mye omtalte kjønnsoperasjonene hun har fått gjennomført i løpet av året som er gått.

Men det er ikke alle som er like begeistret for at kjønnskifteoperasjonen får så mye oppmerksomhet.

Rapperne Snoop Dogg (43) og Chris Brown (26), skuespiller og regissør Clint Eastwood (85) og musikkprodusent Timbaland (43) har alle brukt sosiale medier for å ytre sine meninger om Caitlyn Jenner-nyheten.

Beskriver Caitlyn som et «vitenskapsprosjekt»

Og skal vi tro nettstedet Looper er de ikke av spesielt positiv karakter:

Ifølge nettstedet har rapper Chris Brown referert til Caitlyns kjønnsskifte som et «vitenskapsprosjekt», og skrev til et bilde av artist-kollegaen Akon (42) som han postet på Instagram: «Shout out til Akon! Han holder i disse dager på med et prosjekt hvor over 600 millioner afrikanere skal få energi ved hjelp av solcellepanel. Det gjør meg forbanna at ikke dette er toppnyhetene, men at vitenskapsprosjektet Bruce Jenner er det #Samfunnet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer