Hollywood:

Disse kjendisene hater julen

Blant kjendisene finner vi mannen som for mange er en medvirkende faktor for å komme i julestemning.

SCROOGE?: Hugh Grant er en av kjendisene som angivelig skal ha et trøblete forhold til julen. Foto: Moviestore/REX/NTB
SCROOGE?: Hugh Grant er en av kjendisene som angivelig skal ha et trøblete forhold til julen. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite som skriker jul som julegaver, ribbe, julesanger og kvalitetstid med familien. Det gjelder stort sett alle som elsker julen - også i kjendisverden.

Men selv om mange forbinder høytiden med urokkelige tradisjoner, juleglede og nissegrøt, har noen av verdens mest kjente fjes mer til felles med «Grinchen» enn med julenissen.

Dette er kjendisene som har vært åpne om at julen slettes ikke er deres favoritthøytid.

Ensomt

Artist og skuespiller Miley Cyrus (30) har vært ærlig om tankene sine rundt julen, og vil at fansen skal vite at de ikke er alene om de også bærer på litt tunge følelser rundt juletider.

«Wrecking Ball»-sangerinnen delte et sørgelig innlegg på Instagram i desember 2019, der hun åpnet seg om at julen var en ensom periode i livet hennes.

«Selv med et hus fullt av familie og venner, føler jeg meg fortsatt alene», var blant det hun skrev i innlegget.

Ett år senere avslørte Cyrus i «KISS FM Breakfast Show» at hun ønsket å ha en «gotisk»-stemning i høytiden. I samme intervju innrømmet stjernen også at julefeiringer med familien ofte ender i dårlig stemning og slagsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer