Disse kjendisene har mistet et barn

Eric Clapton, John Travolta, Sylvester Stallone, Bob Geldof og Mike Tyson har alle opplevd alle foreldres mareritt.

<strong>HAR OPPLEVD SORGEN:</strong> Å miste et barn er noe av det aller verste som kan skje. Eric Clapton, John Travolta, Sylvester Stallone, Bob Geldof, Mike Tyson er blant stjernene som har opplevd smerten. Foto: All Over Press
HAR OPPLEVD SORGEN: Å miste et barn er noe av det aller verste som kan skje. Eric Clapton, John Travolta, Sylvester Stallone, Bob Geldof, Mike Tyson er blant stjernene som har opplevd smerten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er elleve dager siden Whitney Houston og Bobby Browns datter, Bobbi Kristina Brown (21) ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem i Georgia i USA.

<strong>TRE ÅR:</strong> Det er tre år på dagen siden Whitney Houston døde. Onsdag kan datteren Bobbi Kristina bli koblet fra respiratoren. Foto: Stella Pictures
TRE ÅR: Det er tre år på dagen siden Whitney Houston døde. Onsdag kan datteren Bobbi Kristina bli koblet fra respiratoren. Foto: Stella Pictures Vis mer
<strong>TURBULENT FORHOLD:</strong> Bobbi Kristina er Whitney Houston og Bobby Browns eneste barn. Parets forhold var preget av store rusproblemer og heftige krangler.  Foto: All Over Press
TURBULENT FORHOLD: Bobbi Kristina er Whitney Houston og Bobby Browns eneste barn. Parets forhold var preget av store rusproblemer og heftige krangler. Foto: All Over Press Vis mer
<strong>MISTET DATTEREN:</strong> I fjor døde Bob Geldofs datter Peaches av en overdose. Foto: Stella Pictures
MISTET DATTEREN: I fjor døde Bob Geldofs datter Peaches av en overdose. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun har siden den gang kjempet for livet, etter at hun ble lagt i respirator.

Flere Hollywood-medier har skrevet at Bobbi Kristina vil bli koblet fra respiratoren om ikke lenge. Onsdag var det på dagen tre år siden hennes mor, Whitney Houston, selv ble funnet død på et hotell i Los Angeles. 


- Det eneste familien har klart å bli enige om er at Bobbi Kristina er hjernedød, og det ikke er noe mer som kan gjøres for henne, sa en familievenn til nettstedet.

Dersom det valget tas, kommer Bobby Brown til å oppleve det samme som mange andre kjendiser, nemlig å miste et barn.

2. januar 2009 døde John Travoltas 16 år gamle gutt Jett, etter å ha fått et anfall under familiens ferietur på Bahamas.

- Det har vært et tøft år. Jeg skal ikke si at det ikke har vært ille, men vi kjemper mot sorgen hver dag. Vi jobber sammen med kirken, med hverandre og med familien. Vi får god hjelp og det hjelper, sa Travolta ett år etter tragedien.

Actionstjernen Sylvester Stallone mistet eldstesønnen Sage i juli 2012. Han døde etter å ha fått et hjerteinfarkt, og ble bare 36 år gammel.

- Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv. Sage var vårt første barn og var sentrum i universet, og jeg ber derfor ydmykt om at alle lar min sønns minne og sjel være i fred, sa Stallone til TMZ.

Også den tidligere boksehelten Mike Tyson har vært gjennom den samme sorgen. I 2009 døde hans fire år gamle datter Exodus, etter at hun ble funnet med en kabel fra en tredemølle rundt halsen.

Hun hadde ikke fått puste, og døde av kvelning.

- Vi er svært takknemlige for all støtten vi har fått fra hele verden. Det går ikke engang an å beskrive det tragiske dødsfallet til vår elskede Exodus. Vi ber nå om at dere respekterer vårt behov for fred til å sørge, og for å hjelpe hverandre gjennom dette, sa Tyson selv ifølge People.

I april i fjor mistet sangstjernen Bob Geldof datteren Peaches, som ble funnet død i sitt hjem utenfor London.

Obduksjonsrapporten viste at den unge kjendisdatteren døde av en heroinoverdose.

- Det går ikke an å tolerere noe slikt. Det er forferdelig hardt, som alle forstår, spesielt de som har opplevd noe lignende, sa Geldof ifølge Hello! Magazine.

I 1991 opplevde sanglegenden Eric Clapton sjokket, da sønnen Connor døde, kun fire år gammel.

Connor falt ut av et vindu på et hotellrom, og Clapton skrev sangen «Tears in heaven» i etterkant til ære for sønnen.

LES OGSÅ: - Kobles fra respiratoren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer