ÉN TING TIL FELLES: Verken Christopher Walken, Sir Elton John, Sarah Jessica Parker, Vince Vaughn eller komiker David Sedaris bruker mobiltelefon. Foto: All Over Press, Stella Pictures
ÉN TING TIL FELLES: Verken Christopher Walken, Sir Elton John, Sarah Jessica Parker, Vince Vaughn eller komiker David Sedaris bruker mobiltelefon. Foto: All Over Press, Stella PicturesVis mer

Disse kjendisene har ikke mobiltelefon

Joda, det er faktisk mulig!

SEOGHØR.NO: Har du noen gang uttalt at det skal bli deilig med sommerferie, for da kan du «legge helt vekk mobiltelefonen, og slippe alt maset som følger med den»?

GRUSOMT: Sarah Jessica Parker har sagt at noe av det verste hun vet er å høre at voicemailen er full. Derfor har hun droppet telefon til fordel for e-post. Foto: Crystal / Splash News/ All Over Press
GRUSOMT: Sarah Jessica Parker har sagt at noe av det verste hun vet er å høre at voicemailen er full. Derfor har hun droppet telefon til fordel for e-post. Foto: Crystal / Splash News/ All Over Press Vis mer

De fleste er avhengige av telefonen sin. Men det går faktisk an å klare seg uten. Selv om man er Hollywood-stjerne.

Det er disse fem stjernene eksempel på. Ingen av dem bruker nemlig mobiltelefon.

Sir Elton John avslørte nylig under et intervju med talkshow-verten Jimmy Kimmel at han ikke eier sin egen telefon. Men han har en iPad som han bruker til å snakke med barna på Skype.

Skuespiller Vince Vaughn har uttalt i et intervju med MTV at han heller ikke har mobiltelefon.

- Jeg eier ikke mobiltelefon fordi den gamle måten alltid har fungert for meg. Du ringer til min representant, og jeg ringer deg tilbake, som en gentleman, sa han.

«Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker har uttalt at hun bruker mail, men har droppet å bruke telefon.

- Jeg liker ikke å ha masse ubesvarte samtaler. Jeg velger e-post, fordi det er enkelt å svare på når man er på settet. Å høre at voicemailen er full, er helt grusomt!, har hun sagt.

Christopher Walken har verken telefon eller datamaskin.

- Jeg har ingen identitet på nettet. Jeg har ikke Facebook, jeg har ikke mobiltelefon. Jeg eksisterer ikke, sa han for et års tid siden.

Komiker David Sedaris har tidligere uttalt at han kun bruker fasttelefon. Han eier ingen mobiltelefon, og har heller ingen e-post-adresse.

LES OGSÅ: Selfien var sponset!