Disse kjendisene fant lykken i 2015

Se hvilke kjendiser som fant lykken, forlovet seg eller ga hverandre sine ja i året som gikk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Flere par har funnet lykken i året som gikk. Noen ville holde romantikken privat og giftet seg i hemmelighet, mens andre delte gleden på sosiale medier.

I tillegg til flere storslagne bryllup har en rekke norske kjendiser forlovet seg i året som gikk og det er nok mange flotte bryllup i vente i 2016. 

Se flere forelskede kjendiser i bildegalleriet øverst i saken!

I høst overrasket stjerneparet Trine Rein (44) og Lars Monsen (52) med nyheten om at de nå var mann og kone. Paret avslørte ikke nyheten før i november da Monsen la ut en melding på Facebook.

«Siden juli har vi holdt på en stor hemmelighet som nå er blitt realisert, og vi har gleden av å dele nyheten med dere som trofast følger oss her: Vi har giftet oss».

Monsen og Rein har vært et par siden 2008.

HEMMELIG GIFT: Lars Monsen avslørte på Facebook at han og Trine Rein hadde giftet seg.  Foto: NTB scanpix
HEMMELIG GIFT: Lars Monsen avslørte på Facebook at han og Trine Rein hadde giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fridde på scenen

Artist og tidligere reality-deltager Stian Thorbjørnsen (33) tok en velfortjent andreplass i «Skal vi danse» og har hele tiden takket kjæresten Tina Svestad (23) for støtten. Paret har vært sammen i to år og har ett barn sammen.

Under Se og Hørs kjendisgalla 23. november gikk artisten ned på kne og fridde foran salen fylt av kjendiser.

FORLOVET: Stian Thorbjørnsen og Tina Svestad planglegger bryllup.
FORLOVET: Stian Thorbjørnsen og Tina Svestad planglegger bryllup. Vis mer

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top.... Nå blir jeg nervøs også... Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte en rørt Stian fra scenen.

- Ja! kom det kontant fra samboeren etter at Stian gikk ned på kne.

Overrasket med diamantring i champagne-glasset

Modell Linni Meister (29) jublet av lykke på Valentinsdagen 14. februar da kjæresten Olav Tvenge (30) la en diamantring i blondinens champagne-glass.

- Jeg ante fred og ingen fare, men så ser jeg ned i glasset mitt - en svær stein! Jeg trodde jeg hallusinerte, sa Meiser til Se og Hør.

VAKKER BRUD: Her er Linni Meister utkledd som brud under motevisning for Børre Olsen. Linni blir helt sikkert også en vakker brud når hun gifter seg med kjæresten Olav til sommeren. Foto: Tor Lindseth
VAKKER BRUD: Her er Linni Meister utkledd som brud under motevisning for Børre Olsen. Linni blir helt sikkert også en vakker brud når hun gifter seg med kjæresten Olav til sommeren. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Linni ga selvsagt kjæresten et ja og paret planlegger å gifte seg på en strand i Norge til sommeren.

Feiret bryllup i tre dager

TV 2 Sportens vakre anker Susanne Wergeland (30) giftet seg iført en egendesignet brudekjole i oktober da hun ga VG-journalist Atle Jørstad (30) sitt ja i Hemsedal kirke.

Og Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke (39) slo på stortromma da han giftet seg med sin kjære Anne Berit Valla (31). Paret feiret i hele tre dager til ende!

- Bryllupet går over tre dager. Vielsen vil foregå i Jakobskirken I Oslo. Vi har så champagnebrunch for nærmeste familie i en bakgård. Så samles alle igjen for en heidundranes fest i Jakobskirken igjen på kvelden, fortalte bruden til Se og Hør dagen før bryllupet som sto i juni.

Se flere kjendispar i bildespesialen øverst i artikkelen!

GIFT I SHORTS: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke var iført shorts og høye sokker da han sa ja til Anne Berit Valla i sommer.  Foto: Tor Lindseth
GIFT I SHORTS: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke var iført shorts og høye sokker da han sa ja til Anne Berit Valla i sommer. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: Eva Longoria er forlovet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer