Disse kjemper om MTV-pris

Karpe Diem nominert for tredje gang.

NOMINERT FOR TREDJE GANG: Karpe Diem er nominert til MTV European Music Awards-prisen «Best Norwegian Act» for tredje gang.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
NOMINERT FOR TREDJE GANG: Karpe Diem er nominert til MTV European Music Awards-prisen «Best Norwegian Act» for tredje gang. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO: Søndag 7. november går MTV European Music Awards av stabelen i Madrid, og blant de mange nominerte er da norske Tommy Tee, Casiokids, Susanne Sundfør, Lars Vaular og Karpe Diem, som kjemper om prisen «Best Norwegian Act».

Nomineringen er foretatt av en MTVs egen «bransjejury», som har bestått av David Eriksen, Marit Karlsen, Charlotte Thorstvedt og Jan Tørresen.

Det er fansen og MTVs seere som stemmer frem den de mener fortjener å bli årets vinner, og i en pressemelding forteller Jan Tørresen, musikksjef i MTV Norge, at han er svært fornøyd med årets nominerte.

- Vi i MTV er usedvanlig fornøyd med de nominerte i år. De står, hver på sin måte, for den bredde og kvalitet som har vært representativ for det norske musikkmiljø så langt i 2010, sier Tørresen.

Dette er tredje gang hip hop-duoen Karpe Diem er nominert til den prestisjefulle prisen.

Chirag Rashmikant Patel (25) og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (25) var også nominert i 2007 og 2008.

Under fjorårets utdeling var det Yoga Fire som stakk av med prisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Her avslører de hverandres uvaner