Disse kan bli Norges nye popstjerner!

- Jeg ble utrolig glad, og nesten litt sjokkert, sier Guiliana. Hun er en av 25 som er med videre i årets Se og Hørs Sommerstjerner.

STEMT VIDERE2 2: Giuliana Bartolini fra Skudeneshavn.
STEMT VIDERE2 2: Giuliana Bartolini fra Skudeneshavn. Vis mer
SEHER.NO: Onsdag ble avstemningen inne på facebook-siden til Se og Hørs Sommerstjerner avsluttet, og de 50 bidragene med flest stemmer gikk videre til fagjuryen.

Torsdag møttes fagjuryen, bestående av musikkprodusent Ole Evenrud, Lena Midtveit fra Sony Music Norge, sjefredaktør Harald Haave fra Se og Hør, Roger Eilertsen fra Color Line og artisten Anine Stang, for å velge ut de 25 som blir med til semifinalen.

De 25 semifinalistene deles nå opp i fem grupper, som skal underholde på hver sin del av Se og Hørs Sommerturnè i juli. Publikum stemmer så frem en artist fra hver gruppe som går videre til superfinalen, som arrangeres på Color Line 28. august til 30. august.

- Deltakerne kan bare glede seg! Turneen er preget av kjempegod stemning og mye moro, sier Stian Torbjørnsen, også kjent som Staysman, fra duoen Staysman & Lazz som vant i fjor. De to Fredrikstad-gutta har virkelig fått kjenne på effekten en seier i Sommerstjerner kan gi.

- Takket være Sommerstjerner kan vi leve av musikken Siden vi vant konkurransen har spillejobbene strømmet inn, blant annet gjennom å varme opp for rapduoen Madcon. Vi har også nylig gitt ut vår første singel, Uten Sko, som har blitt A-listet på flere radiostasjoner i Østfold, forteller Torbjørnsen Seher.no.

To av årets deltakere er Thomas Frantzen(25) fra Skien og Giuliana Bartolini(23) fra Skudeneshavn. Begge har jobbet lenge med musikk og satser nå på å slå gjennom i bransjen for fullt.

- Da jeg fikk høre at jeg hadde gått videre til semien ble jeg utrolig glad, og nesten litt sjokkert! forteller Bartolini. 23-åringen overbeviste juryen gjennom den selvskrevne låten The War.

- For noen år tilbake holdt jeg på aktivt med musikk gjennom gruppen BWY, men valgte etter det å ta en Bachelor i Sykepleie. Nå har jeg igjen fullt fokus på musikken, og ser på Sommerstjerner som en stor mulighet, forteller Frantzen. Skien-gutten sitt bidrag var en følsom og fin cover-versjon av Maroon 5 - She Will Be Loved.

Førstepremien er kontrakt med Sony Music om utgivelse av et lydspor, innspilling av demo samt mulighet for 360 platekontrakt. Innspillingene vil bli gjort av Ole Evenrud i hans lydstudio Hitsville Production. I tillegg får vinneren et reisegavekort til en verdi av 20.000 fra Restplass.no.

Her er årets 25 semifinalister:

Kriama (Amalie Olsen(26)/Kristin Rian(33)) fra Slemmestad
Maricken Greipsland(16) fra Mandal
Thomas Frantzen(25) fra Skien
Kristine Lamborg(19) fra Ålesund
Marthe Emilie Strand(12) fra Ås
Stian Storli(20) fra Hordvik
Susanne Hvinden Hals(20) fra Oslo
Snow Boyz(17,19) fra Lørenskog
Ine Jensen(16) fra Sarpsborg
Tiffanny Roxanne Huston(15) fra Måløy
Giuliana Bartolini(23) fra Skudeneshavn
Elias KG Krogh(15) fra Fredrikstad
Frida Josefine Tangerud(13) fra Nittedal
Lars Møll Kleiven(17) fra Trædal
Anniken Kolstad(17) fra Hof
Karma (Marius Benterud Presthaug(17)
Alexander Nygaard(17) og Anniken Kolstad(17)) fra Sande
Charlotte Marie Pedersen(17) fra Åheim
Therese Ek(22) fra Bergen
Stine Jensen(24) fra Oslo
Espen Hagen(30) fra Lillestrøm
Therese Olsen(18) fra Grimstad
Kristine Benedikte Larsen(21) fra Rotsund
Ruben Røsten(19) fra Bergen
Ida Oline Lillealtern(21) fra Bergen
Charlotte Aas(19) fra Haugesund

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi vant kanskje på grunn av sceneshowet