Disse jentene gikk videre

Den spennende konkurransen tilspisser seg etterhvert som flere av frøknene ramler av lasset.

MARIE F. KJERSTAD: Går til vanlig på videregående skole og er en av de fem jentene som gikk videre til semifinalen. Foto: Maria Vinkenes
MARIE F. KJERSTAD: Går til vanlig på videregående skole og er en av de fem jentene som gikk videre til semifinalen. Foto: Maria Vinkenes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gratulerer!

SEHER.NO: Sent i går kveld ble det offentliggjort på "Frøken Norge-nytt" hvilke fem jenter som denne uken gikk seirende ut av kvartfinaleduellene. De heldige vinnerne er: Marie Fjørtoft Kjerstad (17), Anne Therese Samdal Rasmussen (19), Sandra Dina Khorasani (17), Cynthia Rengifo (23) og Cathrine Karlsen (19).


Se bikinibildene av vinnerne og de utstemte her.


I bloggen sin på Frøken Norge sine hjemmesider uttrykker Cathrine Karlsen sin entusiasme over seieren (ekstern lenke):


- Wow, jeg kom videre!! Seriøst - de sekundene da de skulle avsløre hvem som hadde gått videre av meg og Thea var ren tortur! Ble så glad da mitt bilde kom opp! Kan ikke helt forstå det ennå. Det tikket inn mange meldinger fra venner rett etter resultatet kom. Tusen takk til alle som stemte på meg! Det betyr mye for meg - tusen takk. Gratulerer til dere andre som kom videre også!


Til nå har ti jenter vunnet duellene sine og de er alle sikret en plass i Frøken Norge-semifinalene som finner sted den siste uka før påske.


I semifinalene skal jentene nok engang ut i dueller, som vil redusere de tjue kvalifiserte til ti. 


Stem din Frøken Norge-favoritt videre her.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer