Disse har gjort det samme som Fotballfrue

Mange norske kjendiser har latt klærne falle på forsiden av magasiner.

VISER SEG FRAM: Caroline Berg Eriksen er langt fra den første som viser seg naken eller lettkledd på forsiden til et magasin. En rekke andre norske kjendiser har gjort det tidligere. Foto: Se og Hør / Faksimiler
VISER SEG FRAM: Caroline Berg Eriksen er langt fra den første som viser seg naken eller lettkledd på forsiden til et magasin. En rekke andre norske kjendiser har gjort det tidligere. Foto: Se og Hør / Faksimiler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken ble den nye forsiden av bladet Det Nye offentliggjort. På forsiden var bloggeren og tidligere «Skal vi danse»-deltager Caroline Berg Eriksen (28) - også kjent som «Fotballfrue» - naken fra livet og ned.

MED RUMPA BAR: Caroline Berg Eriksen viser seg fram på forsiden til bladet Det Nye.
MED RUMPA BAR: Caroline Berg Eriksen viser seg fram på forsiden til bladet Det Nye. Vis mer

Med det gjorde hun det samme som realitystjernen Kim Kardashian gjorde i fjor, i et forsøk på å «få internett til å knele». Kardashian viste seg nemlig også med rumpa bar.

- Vi snakket egentlig aldri om Kardashian-bildet, selv om jeg ser at det har like elementer, sa Det Nyes redaktør Karine Thyess til Dagbladet torsdag.

Men allerede før Kardashians stunt har flere norske kjendiskvinner posert lettkledd på forsider .

Det er kun noen uker siden artisten Tone Damli (27) stilte opp lettkledd på forsiden av bladet Costume.

- Jeg er stolt av kroppen min, jeg er heldig som er frisk, og jeg velger og leve relativt sunt, skrev hun på bloggen sin.

Flatland angrer ikke

I 2011 viste programleder Katarina Flatland (26) seg naken på forsiden til bladet ALFA.

Hun har fortalt til VG at hun ikke angret på bildene.

- Ha-ha, ja, det var kanskje mitt lille opprør. Det var noe jeg hadde lyst til, og tok det valget på egen hånd. Jeg angrer ikke i det hele tatt, og det står jeg inne for, sa hun.

To år tidligere var det en annen programleder, nemlig Synnøve Skarbø (44), sin tur til å vise fram kroppen. Hun lot klærne falle for bladet Elle.

- Jeg er mye mer avslappet nå, jeg aksepterer tingenes tilstand. Vekten min har variert voldsomt opp gjennom årene, jeg har vært 20 kilo tyngre, og jeg har vært langt tynnere også, sa Skarbø i et intervju i bladet.

Se forsidene her:

Poserte i skjell

STOLT: - Jeg er stolt av kroppen min, sa Tone Damli etter å ha vist seg fram lettkledd for Costume. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
STOLT: - Jeg er stolt av kroppen min, sa Tone Damli etter å ha vist seg fram lettkledd for Costume. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Samme år viste popartisten Samsaya (35) seg uten en tråd. Hun stod oppi et skjell med håret foran brystene for bladet HENNE.

- Det finnes nok en del pikante bilde-bloopers som forhåpentligvis ikke lekker på nettet, sa Samsaya til nettstedet 730.no etter bildeserien.

Også «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (33) og tidligere værmelder og modell, Vibeke Klemetsen (39), har vist hud på bladcover. Iglesias viste seg toppløs for bladet ALFA, mens Klemetsen stilte opp i en sexy fotoshoot for bladet MANN. Dette var i 2008.

Trenden med naken-forsider er noe som er kommet fra Hollywood-pressen. Svært mange utenlandske kjendiser har opp gjennom årene vist seg fram naken eller lettkledd for å selge bladet.

Blant stjerner som har vist seg fram, finner vi i tillegg til Kardashian, Gisele Bundchen, Jennifer Aniston og Julia Louis-Dreyfus. Men listen er lang...LES OGSÅ: Fotballfrue gjør som Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer