<strong>NEST FLEST STEMMER:</strong> KRIAMA består av Kristin Rian og Amalie Olsen fra Slemmestad.
NEST FLEST STEMMER: KRIAMA består av Kristin Rian og Amalie Olsen fra Slemmestad. Vis mer

Disse har fått flest stemmer i Sommerstjerner

- Vi er overrasket og helt overveldet...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hørs sommerstjerner har så langt vært en stor suksess. Tusenvis vært inne og stemt på sin favoritt. Helt på topp av listen troner så langt Vanessa Solvåg Løvold fra Møre og Romsdal

- Jeg synes det er litt rart at jeg har fått flest stemmer så langt Jeg har delt linken med venner og kjente, men ikke gjort noe utover det for å sanke stemmer. Men jeg håper jo at det er fordi mange liker det de hører, sier Vanessa Solvåg Løvold (12 ).

Vanessa, som går i 6. klasse på Åheim Skole har sunget hos sangpedagog i ett og et halvt år. I tillegg til sang, driver hun også med håndball, fotball samt spiller kornett i korps. Hennes musikalske forbilde er Rihanna.

Nest mest stemmer har duoen KRIAMA fått. Kristin Rian (33) og Amalie Olsen (26) møtte hverandre da de begge deltok i en sangkonkurranse på nett i 2007. De fant tonen, bokstavelig talt, og fant ut at stemmene deres passet bra sammen. Siden den gang har begge fått barn og Amalie har flyttet til Bergen. De holder kontakten per mail og telefon og forsøker og treffes så ofte de kan.

- Vi er overrasket og helt overveldet over alle stemmene vi har fått. Vi synes det er veldig morsomt og håper på at vi kommer med på turnéen. Begge har menn som er ivrige støttespillere og som er klare for å bli med på turné og passe barn når det trengs sier Kristin Rian.

Avstemmingen inne på «Sommerstjerner»s Facebook-side ble avsluttet onsdag kl.12.00, og det er nå opp til fagjuryen som består av Ole Evenrud, Lena Midtveidt fra Sony, sjefredaktør i Se og Hør Harald Haave og artist Anine Stang å plukke ut de 25 som skal være med på Se og Hørs Sommerturné i perioden 9.juli – 27. juli. Semifinalistene vil opptre live på turnéen og underveis vil det være publikum som stemmer fram sin favoritt fra hver semifinalegruppe.

Til slutt vil det stå igjen fem vinnere fra hver semifinale samt et wildcard som går videre til superfinalen om bord på Color Line, hvor de konkurrerer om å bli Se og Hørs Sommerstjerne 2012.

Førstepremien er innspilling av en låt i studioet til tidligere Idol-dommer Ole Evenrud, og utgivelse på Sony Music, med mulighet for full platekontrakt. Førstepremien består i tillegg av en reise med restplass.no til en verdi av 20.000.

Disse ti har hittil fått flest stemmer i «Se og Hør Sommerstjerner»:

1. Vanessa Solvåg Løvold fra Møre og Romsdal
2. KRIAMA, Kristin Rian og Amalie Olsen fra Slemmestad
3. Maricken Greipsland fra Mandal
4. Hannah Holte Stiland fra Mandal
5. Charlotte fra Åheim
6. Lotte Westrum fra Trondheim
7. Kristine Lamborg fra Ålesund
8. Marthe Emilie Strand fra Ås
9. Thomas Frantzen fra Skien
10. Oda Kristine Gondrosen fra Gressvik

For mer informasjon om konkurransen og deltagerne, gå inn på Se og Hørs Sommerstjerners side på Facebook.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fjorårets Sommerstjerner stilte naken på CD-cover

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer