Johnny Depps datinghistorie:

Disse har datet Johnny Depp

Filmstjernen er kjent for sine mange kvinnelige erobringer og det er ikke tvil om at han har draget på det motsatte kjønn.

DAMEMAGNET: Johnny Depp har en lang liste over kvinner han har datet. Her avbildet med Winona Ryder. Foto: Shutterstock / Bei / REX / NTB
DAMEMAGNET: Johnny Depp har en lang liste over kvinner han har datet. Her avbildet med Winona Ryder. Foto: Shutterstock / Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det mildt sagt stormet rundt den verdenskjente filmstjernen Johnny Depp (58), som for øyeblikket befinner seg i den mye omtalte rettssaken mot ekskona Amber Heard (36).

Som følge av den pågående rettssaken har det også brakt eksene hans frem i søkelyset - og ikke bare hans ekskone Heard, som han har saksøkt for ærekrenkelse. Det har nemlig vært et hett tema hva gjelder 58-åringens tidligere datinghistorie, spesielt siden han har blitt anklaget av ekskona for vold i hjemmet.

Det er ingen hemmelighet at skuespilleren er kjent for å ha draget på kvinner, og i løpet av sine tiår i rampelyset har han datet flere av Hollywoods største stjerner. Her kommer et lite tilbakeblikk på Depps mest kjente - og beryktede - forhold.

Lori Anne Allison

Så langt tilbake som i 1983 giftet Depp seg for første gang i en alder av 20 år. Hans utkårede var makeupartisten Lori Anne Allison (64), som var seks år eldre enn han. Hun møtte den spirende stjernen gjennom broren sin, som spilte i et band med Depp, ifølge Rolling Stone.

Den dag i dag takker mange Allison for å ha satt fart på karrieren hans, da hun introduserte Depp for skuespiller Nicolas Cage (58), som igjen introduserte ham for sin egen agent. Sistnevnte sikret ham en audition for «A Nightmare on Elm Street» i 1984.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer