Johnny Depps datinghistorie:

Disse har datet Johnny Depp

Filmstjernen er kjent for sine mange kvinnelige erobringer og det er ikke tvil om at han har draget på det motsatte kjønn.

DAMEMAGNET: Johnny Depp har en lang liste over kvinner han har datet. Her avbildet med Winona Ryder. Foto: Shutterstock / Bei / REX / NTB
DAMEMAGNET: Johnny Depp har en lang liste over kvinner han har datet. Her avbildet med Winona Ryder. Foto: Shutterstock / Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det mildt sagt stormet rundt den verdenskjente filmstjernen Johnny Depp (58), som for øyeblikket befinner seg i den mye omtalte rettssaken mot ekskona Amber Heard (36).

Som følge av den pågående rettssaken har det også brakt eksene hans frem i søkelyset - og ikke bare hans ekskone Heard, som han har saksøkt for ærekrenkelse. Det har nemlig vært et hett tema hva gjelder 58-åringens tidligere datinghistorie, spesielt siden han har blitt anklaget av ekskona for vold i hjemmet.

Det er ingen hemmelighet at skuespilleren er kjent for å ha draget på kvinner, og i løpet av sine tiår i rampelyset har han datet flere av Hollywoods største stjerner. Her kommer et lite tilbakeblikk på Depps mest kjente - og beryktede - forhold.

SKILSMISSE: Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video: NTB Scanpix Vis mer

Lori Anne Allison

Så langt tilbake som i 1983 giftet Depp seg for første gang i en alder av 20 år. Hans utkårede var makeupartisten Lori Anne Allison (64), som var seks år eldre enn han. Hun møtte den spirende stjernen gjennom broren sin, som spilte i et band med Depp, ifølge Rolling Stone.

Den dag i dag takker mange Allison for å ha satt fart på karrieren hans, da hun introduserte Depp for skuespiller Nicolas Cage (58), som igjen introduserte ham for sin egen agent. Sistnevnte sikret ham en audition for «A Nightmare on Elm Street» i 1984.

GIFTET SEG: Lori Anne Allison giftet seg med Johnny Depp da han bare var 20 år gammel. Foto: REX / NTB
GIFTET SEG: Lori Anne Allison giftet seg med Johnny Depp da han bare var 20 år gammel. Foto: REX / NTB Vis mer

Lykken ble derimot kortvarig. Paret skilte seg nemlig allerede i 1985, men forble gode venner.

I 2016 fortalte Allison til TMZ at Depp var en «sympatisk og snill person» som aldri verken slo eller kjeftet på henne, i motsetning til anklagene fra ekskona.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Sherilyn Fenn

Kort tid etter skilsmissen fant Depp lykken på ny med skuespilleren Sherilyn Fenn (57). De møttes mens de spilte inn kortfilmen «Dummies», som kom i 1985.

Etter innspillingen var det tydelig at paret hadde fått et godt øye til hverandre, og de fortsatte å date i tre år. I 1987 spilte de også sammen igjen, da i en episode av den populære kriminalserien «21 Jump Street». Ifølge Insider skal de til og med ha vært forlovet, selv om det aldri har blitt bekreftet.

GODT FORHOLD: Johnny Depp og Sherilyn Fenn datet i flere år. Etter bruddet skal de ha beholdt vennskapet. Foto: Skjermdump fra Instagram
GODT FORHOLD: Johnny Depp og Sherilyn Fenn datet i flere år. Etter bruddet skal de ha beholdt vennskapet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Året etter gikk duoen hvert til sitt, men i likhet med Allison, hadde også Fenn bare gode ting å si om eksen. I 2017 åpnet hun seg ytterligere om forholdet deres i et intervju med The Big Issue.

- Han var veldig søt. Han var min første kjærlighet. Jeg hadde funnet ekte kjærlighet. Det var med noen som var på samme bølgelengde som meg, men selv om han ikke alltid var det, var kjærligheten og kjemien sterk nok, fortalte hun blant annet.

Jennifer Grey

Dirty Dancing»-skuespilleren Jennifer Grey (62) begynte å date Depp i 1989. I sin nye biografi «Out of the Corner» fra 2022, hevdet stjernen at han fridde til henne bare to uker etter at de møttes. De skal også ha skaffet seg en valp sammen som de kalte Lulu.

I et nylig intervju med magasinet People åpnet hun seg ytterligere om forholdet til filmstjernen.

BRØT FORLOVELSE: Jennifer Grey datet filmstjernen i ett år og skal ifølge henne selv ha brutt forlovelsen med ham. Foto: Moviestore /REX / NTB
BRØT FORLOVELSE: Jennifer Grey datet filmstjernen i ett år og skal ifølge henne selv ha brutt forlovelsen med ham. Foto: Moviestore /REX / NTB Vis mer

«Vi spiste, snakket, drakk Jack Daniel's, lo oss i hjel, tok røykepauser underveis. Han var så latterlig vakker. Og overraskende åpen, morsom, sær og søt», skriver hun i biografien, ifølge avisen.

Videre beskriver 62-åringen at i en periode hvor Depp reiste fram og tilbake fra Vancouver ukentlig på grunn av jobb, begynte han stadig oftere å havne i trøbbel. Krangling på barer blir nevnt som eksempel.

Rett før Grey fylte 29 år, brøt hun forlovelsen med Depp, etter at han skal ha reist bort for et møte og ikke ha kommet tilbake. Han kontaktet henne ikke på timevis. Paret var sammen i ett år.

FLØRTING: Under årets Kompani Lauritzen florerte det med romanserykter mellom justisminister Emilie Enger Mehl og programleder Dennis Siva Lie. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Winona Ryder

Depp var en håpløs romantiker og datinglisten stopper ikke helt ennå. Til tross for at flere forhold tok slutt, tok det ikke lang tid før han ble koblet til en ny stjerne. Neste ut er skuespiller Winona Ryder (50).

Etter at «Pirates of the Caribbean»-stjernen hadde sett Ryder på filmpremiere for filmen «Great Balls of Fire» fra 1989, falt han pladask for henne, og det var ingen tvil om at det var kjærlighet ved første blikk.

- Det var et klassisk blikk, som zoomobjektivene i «West Side Story», og alt annet blir tåkete. Jeg visste det da, fortalte han til Rolling Stone i 1991.

FORLOVET: Paret møttes under innspillingen av «Edward Scissorhands» og var forlovet i en periode av forholdet. Foto: Dave Lewis / REX / NTB
FORLOVET: Paret møttes under innspillingen av «Edward Scissorhands» og var forlovet i en periode av forholdet. Foto: Dave Lewis / REX / NTB Vis mer

Det skulle dog vise seg å være en mening med det hele. Noen måneder senere møttes de til slutt gjennom en felles venn og ble kollegaer da de begge fikk roller i filmen «Edward Scissorhands».

Filmstjernens forhold til Ryder er kanskje hans mest profilerte. Paret var i et forhold i fire år fra 1989 til 1993. De var også forlovet i en periode, hvor Depp blant annet tatoverte navnet hennes på armen: «Winona Forever». Men da paret avbrøt bryllupet, endret han tatoveringen til «Wino Forever».

Til tross for bruddet, snakker Ryder fortsatt varmt om forholdet deres og årene de tilbrakte sammen. Hun vitnet til og med på hans vegne under den britiske injurierettssaken mot The Sun i 2020, som han til slutt tapte.

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

Ellen Barkin

Ikke lenge etter bruddet med Ryder, ble Depp koblet til skuespilleren Ellen Barkin (68) i 1994. På den tiden var hun også separert fra sin daværende ektemann, den irske skuespilleren Gabriel Byrne (72).

Til tross for at paret bare datet for en kort periode, gjorde de flere opptredener sammen på den røde løperen. Noen år senere, nærmere bestemt i 1998, tok de opp tråden igjen mens de filmet «Fear and Loathing in Las Vegas» sammen.

Ifølge Page Six ville ikke Depp gjøre forholdet deres offisielt, siden han ikke tok det seriøst, noe han mener Barkin fortsatt er bitter for.

BITTER: Ellen Barkin datet Johnny Depp en kort periode i 1994 og 1998. Ifølge sistnevnte skal hun fortsatt være bitter fordi han ikke ønsket et seriøst forhold med henne. Foto: Bei / REX / NTB
BITTER: Ellen Barkin datet Johnny Depp en kort periode i 1994 og 1998. Ifølge sistnevnte skal hun fortsatt være bitter fordi han ikke ønsket et seriøst forhold med henne. Foto: Bei / REX / NTB Vis mer

- Et seksuelt element startet med Ms. Barkin som varte i flere måneder av og på, egentlig fordi vi var med i samme film, sa Depp og la til at hun ønsket et seriøst forhold med ham, men at han ikke ville det.

Sistnevnte vitnet nemlig mot ham i rettssaken hans i Storbritannia, og hevdet at han en gang kastet en vinflaske gjennom et hotellrom. Det gjorde hun i en video fra 2019, som også ble spilt under den pågående rettssaken mot Heard.

Ifølge Barkin viste 58-åringen en «krevende» og «kontrollerende» oppførsel under forholdet deres, og hun kalte ham «en sjalu mann». I videoen hevdet hun også at «Pirates»-stjernen stort sett var beruset under perioden de var sammen.

BLIR STARSTRUCKED: Emma Ellingsen avslører hvilke norske kjendiser hun hadde blitt sjokkert over å møte, og hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Kate Moss

Helt på tampen av 1994 fikk Depp øynene opp for den verdenskjente supermodellen Kate Moss (48). Paret møttes gjennom Vanity Fairs kjendisskribent George Wayne (70).

I løpet av forholdet skapte Hollywood-paret overskrifter for sine mange berømte krangler, inkludert den gangen Depp ble arrestert. Han forårsaket nemlig skade på et hotellrom på Mark Hotel i New York for nesten 10 000 dollar.

INTENST: Forholdet mellom Kate Moss og Johnny Depp skal ikke ha vært en dans på roser, til tross for at de hadde mye kjærlighet for hverandre. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB
INTENST: Forholdet mellom Kate Moss og Johnny Depp skal ikke ha vært en dans på roser, til tross for at de hadde mye kjærlighet for hverandre. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer

Til tross for anklager om forbrytelse, ble saken henlagt mot «Cry Baby»-skuespilleren etter at han betalte mer enn 9000 dollar i bøter, noe som tilsvarer rundt 90 000 norske kroner. Til tross for den intense kvelden holdt paret sammen frem til 1998.

Så sent som i 2012 åpnet Moss seg om forholdet deres under et intervju med Vanity Fair.

- Det er ingen som noen gang har vært i stand til å ta vare på meg. Johnny gjorde det en stund. Jeg trodde på det han sa. Hvis jeg sa: «Hva skal jeg gjøre?», ville han fortelle meg det. Og det var det jeg savnet da det ble slutt, sa Moss til magasinet den gang.

Den tidligere supermodellen la ikke skjul på at bruddet var svært tøft for henne, og innrømmet at hun gråt i årevis.

BUDRUNDE: Amerikanske Elizabeth Marie Chevalier sliter litt på datingfronten for tiden. Nå har hun tatt grep, og gjort noe litt ut av det vanlige. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper. Vis mer

Vanessa Paradis

Etter den fire år lange romansen med Moss gikk Depp videre. Først i 1998 fant han sin langsiktige partner, nemlig den franske sangeren og modellen Vanessa Paradis (49).

Paret møttes mens 58-åringen spilte inn Roman Polanskis film «The Ninth Gate» i Paris. Kjærligheten blomstret raskt mellom det da nyforelskede paret og i hele 14 år holdt de sammen.

Til den britiske avisen Daily Mail fortalte filmstjernen om øyeblikket han så Paradis for første gang, og sa følgende: «Hun hadde på seg en kjole med synlig rygg og jeg så ryggen og nakken, og så snudde hun seg og jeg så øynene, og - bom!».

HOLDT SAMMEN: Johnny Depp og den franske sangeren Vanessa Paradis var sammen i 14 år og fikk to barn. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB
HOLDT SAMMEN: Johnny Depp og den franske sangeren Vanessa Paradis var sammen i 14 år og fikk to barn. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer

I 1999 ønsket de datteren Lily-Rose velkommen og sønnen Jack i 2002. Duoen ble imidlertid aldri gift. I 2012 gikk de hvert til sitt, og Depp fortalte Rolling Stone følgende om bruddet:

- Det var ikke lett for Vanessa. Det var ikke lett for meg. Det var ikke lett for barna. Det faktum at du bryr deg om den personen stopper ikke, og hun er mor til mine barn. Vi vil alltid kjenne hverandre, og kommer alltid til å være i hverandres liv på grunn av barna.

Under Depps injurierettssak mot The Sun i 2020, ga Paradis også en vitneforklaring til forsvar for Depp. I uttalelsen sa hun at hun alltid har «kjent Johnny for å være en snill, oppmerksom, sjenerøs og ikke-voldelig person og far.»

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Amber Heard

Etter at Depp og Amber Heard (36) møttes under filminnspillingen av «The Rum Diaries» i 2009, begynte datingryktene å florere for fullt rundt duoen. Men på den tiden var begge i hvert sitt seriøse forhold, skriver blant andre People.

I 2012 ble det kjent at Depp og Paradis hadde gått hvert til sitt, men som gode venner. Samme år innledet han et forhold til Heard, og bare to år senere hadde hun en ring på fingeren. I 2015 giftet de seg på «Pirates of the Caribbean»-stjernens private øy på Bahamas.

Ekteskapet deres var tilsynelatende dødsdømt fra starten, med Depp som angivelig spøkte med at «nå kan jeg slå henne» til forloveren sin da de gikk fra bryllupsseremonien.

TURBULENT: Ekteskapet mellom Johnny Depp og Amber Heard skal ha vært svært turbulent. Foto: Rune Hellestad / UPI /Shutterstock / NTB
TURBULENT: Ekteskapet mellom Johnny Depp og Amber Heard skal ha vært svært turbulent. Foto: Rune Hellestad / UPI /Shutterstock / NTB Vis mer

Til slutt søkte Heard om skilsmisse i 2016. Bare fire dager senere fikk han et midlertidig besøksforbud. Hun påsto nemlig at filmstjernen hadde misbrukt henne fysisk under forholdet deres.

Depp benektet de alvorlige anklagene, og uttalte gjennom sine representanter at Heard «forsøkte å sikre en for tidlig økonomisk løsning ved påstander om overgrep».

TÅRER: Amber Heard tok til tårene da hun ble bedt om å beskrive starten av forholdet med eksmannen Johnny Depp. Vis mer

I januar 2017 ble paret offisielt skilt og 36-åringen mottok syv millioner dollar fra skilsmissen, noe som tilsvarer nærmere 70 millioner norske kroner. Siden har det ikke gått stille i dørene mellom det tidligere ekteparet.

Tidligere har Depp tapt to rettssaker mot den britiske avisen The Sun, etter at filmstjerna mente seg feilaktig fremstilt som konemishandler. Nå befinner de seg i rettslokalene for tredje gang, etter at Depp saksøkte ekskona i mars 2019 for ærekrenkelse i forbindelse med en aviskronikk for Washington Post.

Rettssaken pågår fremdeles og både Depp og Heard har vært innom vitneboksen.

Rettssaken er nå inne i sin femte uke. Den var planlagt å avsluttes 19. mai, men ble utvidet denne uken da det fortsatt er flere bevis som skal presenteres. Den nye datoen er 27. mai.

LES OGSÅ: Komikerens ville datinghistorie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer