Brad Pitt:

Disse har datet Hollywood-sjarmøren

Det er ikke tvil om at Hollywood-stjernen har draget når det kommer til det motsatte kjønn.

RADARPAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var lenge et av Hollywoods heiteste par. Siden forholdet tok slutt i 2005 har fansen håpet på en gjenforening. Foto: Reuters /Fred Prouser/NTB
RADARPAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var lenge et av Hollywoods heiteste par. Siden forholdet tok slutt i 2005 har fansen håpet på en gjenforening. Foto: Reuters /Fred Prouser/NTB Vis mer
Publisert

Superstjerne og kjekkas Brad Pitt (57) har oppnådd stor suksess gjennom sin imponerende karriere. Skuespilleren har vært en av Hollywoods største filmstjerner i en årrekke, og flere kjenner han nok igjen fra filmer som blant annet «Fight Club» og «Once Upon a Time … in Hollywood».

For sin opptreden i den sistnevnte filmen kunne for øvrig Pitt hente hjem en Oscar, noe han også gjorde i 2014 da han vant kategorien «Årets film» for «12 Years a Slave». De to Oscar-statuene er likevel bare et fåtall av de mange prisene i stjernens samling.

I tillegg til sin blomstrende skuespillerkarriere regnes han også som en av Hollywoods aller største sjarmører. Dermed er listen med ekskjærester ikke akkurat av det korte slaget.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Sinitta (1984-1988)

På 80-tallet var den britiske popsangeren Sinitta (58) blant kvinnene i Hollywood-kjekkasens arm.

Paret var sammen av-og-på i forkant av Pitts store gjennombrudd i filmen «Thelma & Louise» fra 1991. Etter to år sammen gjorde 57-åringen det slutt med skuespilleren.

1988: Paret avbildet sammen i London på 80-tallet. Foto: Richard Young/REX/NTB
1988: Paret avbildet sammen i London på 80-tallet. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer

I 2011 kunne stjernen imidlertid røpe overfor Marie Claire at hun ser tilbake på forholdet med gode minner, og kåret samtidig Pitt til en av sine beste elskere.

- Han er vakker med den mest fantastiske kroppen. Jeg så han for to år siden. Han var moro, ung og veldig søt, fortalte hun den gang.

OVERRASKELSE: Det ble tårer og klemming da superstjernen Brad Pitt overrasket sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Robin Givens (1986-1987)

Det kan virke som at filmstjernen hadde fulle hender på 80-tallet. Da møtte han nemlig også skuespiller Robin Givens (57), ifølge US Weekly.

Parets første møte var da han gjestet Givens komiserie, «Head of the Class», og romansespekulasjonene fikk fart på seg mellom 1986 og 1987.

SKUESPILLERPAR: Pitt møtte Givens under filminnspilling. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
SKUESPILLERPAR: Pitt møtte Givens under filminnspilling. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Senere gikk duoen sine skilte veier, og Givens giftet seg etter hvert med den tidligere bokseren, Mike Tyson (55).

I sistnevntes biografi «Undisputed Truth» skal bokseren angivelig ha tatt Givens og Pitt på fersken i samme seng da de var gift. Dette nekter imidlertid Givens for.

«Jeg leste ikke boken. Men jeg har blitt fortalt at han tok oss på fersken i sengen, noe som aldri har skjedd. Aldri, aldri, aldri har skjedd», fortalte hun på besøk hos «Watch What Happens Live» til programleder Andy Cohen.

DÅRLIG DATE: Linni Meister var gjest hos «Senkveld» og der snakket hun om sin verste datinghistorie. Video: TV 2 Vis mer

Jill Schoelen (1989)

Lenge før Pitt var i forhold med Jennifer Aniston (52) og Angelina Jolie (46) var han forlovet med skuespiller Jill Schoelen (58).

Paret møtte hverandre da de jobbet sammen på filmen «Cutting Glass», en mørk komedie fra 1989.

Kort tid etter at innspillingen avsluttet begynte paret å date, og ikke lenge etter det avslørte de forlovelsen.

Den skulle imidlertid vise seg å være kortvarig.

Etter bare tre måneder som forlovede skal Schoelen, ifølge Pitt, ha avsluttet forholdet etter å ha forelsket seg i en regissør.

Elizabeth Daily (1989)

I 1989 kom romansespekulasjonene mellom Pitt og skuespilleren Elizabeth Daily (60), bedre kjent som E.G. Daily, ifølge US Weekly.

Dette skulle også vise seg å bli en kortvarig romanse, men paret skal ha beholdt vennskapet i etterkant.

FORSIKTIG: Daily beskriver ekskjæresten som en rolig og forsiktig fyr. Foto: Broadimage/REX/NTB
FORSIKTIG: Daily beskriver ekskjæresten som en rolig og forsiktig fyr. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer

I et intervju med Daily Mail har Daily røpet detaljer om ekskjærestens personlighet:

- Han er veldig avslappet, veldig jordnær. Han er den type person som plutselig kunne ta med seg tingene sine og kjøre av gårde bare for å komme seg ut av byen. Han var aldri noen super Hollywood-person. Han var en veldig rolig og forsiktig fyr, fortalte Daily.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

Christina Applegate (1989)

Brad Pitt og skuespiller Christina Applegates (50) første møte fant sted da sistnevnte var tenåring og spilte i serien «Married With Children».

Overfor More Magazine, gjengitt av USA Today, har hun tidligere avslørt at Pitt pleide å komme på besøk på grillfester da de var unge. Duoen begynte imidlertid først å date etter at de gjestet TV-serien «21 Jump Street» fra 80-tallet.

TENÅRING: Brad Pitt og Christina Applegate møttes allerede da sistnevnte var tenåring. Foto: Willy Sanjuan / INVISION / TT / NTB
TENÅRING: Brad Pitt og Christina Applegate møttes allerede da sistnevnte var tenåring. Foto: Willy Sanjuan / INVISION / TT / NTB Vis mer

Til tross for at kjærligheten tilsynelatende blomstret, tok det brått slutt etter at Applegate droppet Pitt for en annen mann etter å ha dratt sammen til MTV Movie Awards i 1989, ifølge Entertainment Weekly.

Juliette Lewis (1989-1993)

I 1989 møttes Pitt og Juliette Lewis (48) for første gang, og paret ble betatt av hverandre under innspillingen av filmen «Too Young To Die». De var sammen i over fire år før det tok slutt i 1993.

FIRE ÅR: Pitt og Lewis var kjærester i fire år. Foto: REX/NTB
FIRE ÅR: Pitt og Lewis var kjærester i fire år. Foto: REX/NTB Vis mer

I ettertid har hun bare hatt gode ting å si om den ekskjæresten sin:

- Det er forundrer meg at folk fortsatt er fascinert av at vi var sammen i fire år. Jeg var en tenåring på den tiden. Det er en livstid siden. Jeg var i ungdomsårene og det var et vidunderlig og kjærlig forhold med en morsom og smart fyr. Så var det over, han skjøt til værs og ble utrolig kjent, fortalte Lewis til Daily Mail i 2010.

BRÅ VENDING: Candice og Crystal var begge med på datingprogrammet «Naked and Afraid of Love» for å finne mannen i sitt liv, men endte opp med å få et godt øye til hverandre. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Thandie Newton (1994)

Etter fire år med Lewis, fant Brad Pitt lykken på jobb atter en gang. Skuespilleren skal da ha datet Thandie Newton (49) etter at de møttes under innspillingen av «Interview with the Vampire».

Newton har tidligere innrømmet at det eneste ba som kom ut av å jobbe med filmen var hennes kjærlighet for New Orleans. Ryktene skulle likevel ha det til at hun også fikk øynene opp for Hollywood-stjernen.

KJENT FJES: Thandie Newton er et kjent fjes for mange, og har vært å se i flere filmer. Foto: O'Connor/Pa Photos/NTB
KJENT FJES: Thandie Newton er et kjent fjes for mange, og har vært å se i flere filmer. Foto: O'Connor/Pa Photos/NTB Vis mer

Gwyneth Paltrow (1994-1997)

Brad Pitt og Gwyneth Paltrows (49) romanse startet i 1994 etter å ha møtt hverandre på settet til den psykologiske thrilleren «Se7en».

Paret ble stemplet som ikonisk på 90-tallet, og Pitt var ikke fremmed for å snakke varmt om kjæresten. Han kalte henne blant annet for «engelen sin» og «mitt livs kjærlighet» da han vant en Golden Globe for «12 Monkeys» i 1996, ifølge US Weekly.

LIKE PÅ HÅRET: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt med lik frisyre. Foto: Matt Baron / BEI /NTB
LIKE PÅ HÅRET: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt med lik frisyre. Foto: Matt Baron / BEI /NTB Vis mer

Fansen kunne også glede seg over et frieri, da Pitt gikk ned på kne i 1997 etter to år som kjærester.

Men eventyret tok slutt bare syv måneder etter forlovelsen.

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Flere år senere lettet Paltrow på sløret om forholdet til Pitt hos radioverten Howard Stern.

- Jeg var et barn. Jeg var 22 år da vi møttes. Jeg fikk ikke hodet ut av rumpa før jeg var 40. Du kan ikke ta en slik avgjørelse når du er 22 år … jeg var ikke klar, og han var for bra for meg, uttalte hun.

Claire Forlani (1998)

Etter bruddet med Paltrow, hadde Pitt en kort flørt med den britiske skuespilleren Claire Forlani (49).

Paret møttes under innspillingen av «Meet Joe Black».

KOLLEGER: Brad Pitt har datet mange av sine kolleger gjennom tidene. I 1998 datet han Claire Forlani. Foto: Moviestore/REX/NTB
KOLLEGER: Brad Pitt har datet mange av sine kolleger gjennom tidene. I 1998 datet han Claire Forlani. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

Spekulasjoner om Pitt og Forlani hadde en romanse startet for alvor da duoen dukket opp på «the 50th Annual Writers Guild of America Awards» sammen i 1998. Men flammen mellom skuespillerne sluknet raskt.

TYV: Vegard Harm var gjest på «Kåss til Kvelds», og der fortalte han om da daten stjal mobiltelefonen hans. Video: NRK Vis mer

Demi Moore (1998)

Skuespiller Demi Moore (59) er også på den lange listen over skuespillerens tidligere kjærester.

Kort tid etter at Moore og eksmannen Bruce Willis (66) tok ut skilsmisse ble de to A-kjendisene et par. Det var angivelig yoga som var turtelduenes felles interesse.

KJENT PAR: Demi Moore og Brad Pitt skapte overskrifter med sin korte flørt. Foto: Bei/REX/NTB
KJENT PAR: Demi Moore og Brad Pitt skapte overskrifter med sin korte flørt. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer

Men «Downward-facing dog» eller andre yogapositurer var dessverre ikke nok til å holde kjærligheten i live.

GIKK GALT: Det gikk ikke helt som det skulle da Maria Angeltveit skulle date på TV i «Første date». Nå går imidlertid klippet fra flausen viralt. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Jennifer Aniston (1998-2004)

Et av Brad Pitts mest kjente forhold var med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston. Hun ble hans første kone, etter to år som kjærester.

Pitt gjestet til og med en episode av «Friends», hvor Aniston hadde en av hovedrollene. Der spilte han Will Colbert som hadde hatet Rachel siden videregående, noe som endte med en svært pinlig Thanksgiving-middag.

STYGT BRUDD: Pitt skal ha dumpet Aniston til fordel for skuespillerkollega Aneglina Jolie. Foto: BEI /REX /NTB
STYGT BRUDD: Pitt skal ha dumpet Aniston til fordel for skuespillerkollega Aneglina Jolie. Foto: BEI /REX /NTB Vis mer

Forholdet fikk en stygg slutt i 2004. Da spilte Brad Pitt inn filmen «Mr. And Mrs. Smith» med Angelina Jolie. Der falt han pladask for sin kollega.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

Angelina Jolie (2005-2016)

Brad Pitt og Angelina Jolie var blant Hollywoods hotteste par før de gikk hver til sitt for fem år siden. Stjerneduoen hadde da vært gift i to år - og kjærester i tolv.

Det var nok derfor få som så for seg at ekteskapet skulle gå i vasken, men bomben smalt altså ned i Hollywood. Siden har det overhodet ikke vært det samme mellom de to stjernene.

OND BLOD: De tolv årene som kjærester endte med dårlig stemning som enda ikke har lagt seg. Foto: Dominic Lipinski / Pa Photos / NTB
OND BLOD: De tolv årene som kjærester endte med dårlig stemning som enda ikke har lagt seg. Foto: Dominic Lipinski / Pa Photos / NTB Vis mer

Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt frem til bruddet, har gått gjennom en svært offentlig skittentøyvask som på ingen måte har lagt seg.

Duoen spilte også som nevnt i filmen «Mr. & Mrs. Smith» fra 2005 med samme navn. De har også seks barn sammen.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Sienna Miller (2017)

Det skulle imidlertid vise seg at Pitt ikke var ensom lenge etter skilsmissen med Angelina Jolie. I 2017 dukket det nemlig opp romanserykter med skuespiller Sienna Miller (39).

Ryktene fikk fart på seg etter at de ble observert sammen på VIP-festen til Glastonbury musikkfestival.

KJENT FLAMME: Pitts flamme fra 2017 kjenner du kanskje fra filmer som «Stardust» og «Casanova». Foto: Evan Agostini/Invision/NTB
KJENT FLAMME: Pitts flamme fra 2017 kjenner du kanskje fra filmer som «Stardust» og «Casanova». Foto: Evan Agostini/Invision/NTB Vis mer

- Det så ut som om Brad og Sienna koste seg. Jeg kunne ikke tro det når jeg så de kysset, fortalte en kilde til Daily Star den gang.

Romansen ble imidlertid av det kortvarige slaget.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Nicole Poturalski (2020)

I fjor fant kjekkasen lykken med den tyske influenseren og modellen Nicole Poturalski (28).

Paret skal ha møtt hverandre på en restaurant i Tyskland, som er eid av Poturalskis ektemann Roland Mary (68), som hun fortsatt skal være gift med. Daily Mail har tidligere omtalt Poturalskis ekteskap som et «åpent» forhold

FORANDRING: Pitt brøt et mønster i fjor da han datet en som ikke er skuespiller. Foto: Shutterstock ediorial/NTB
FORANDRING: Pitt brøt et mønster i fjor da han datet en som ikke er skuespiller. Foto: Shutterstock ediorial/NTB Vis mer

Forholdet mellom Pitt og influenseren tok imidlertid slutt i oktober i fjor.

- Brad og Nicole har vært over en stund nå, sa en kilde til US Weekly, og la til at duoen hadde et kort forhold som aldri var særlig seriøst.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Lisa Stelly (2021)

Brad Pitt skal visstnok ha gitt kjærligheten en ny sjanse i år. Denne gangen med Lisa Stelly (34), ifølge Hola. Hun har tidligere vært gift med Jack Osbourne, sønnen til Ozzy og Sharon Osbourne.

Paret skal ha blitt sett sammen på «The Bel Air Hotel» sammen i oktober. Der skal de ha gått fort inn, og satt seg sammen på et mer privat område.

Det gjenstår å se om Brad Pitt kommer til å uttale seg om de nye romanseryktene.

LES OGSÅ: Letter på sløret om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer