Disse gutta ler hele veien til banken

Innkasserer millioner på underholdning.

MILLIONÆRER: Fredrik Skavlan, Thomas Giertsen og Espen Eckbo har alle blitt millionærer gjennom underholdningsbransjen. Foto: Alle foto: Stella Pictures
MILLIONÆRER: Fredrik Skavlan, Thomas Giertsen og Espen Eckbo har alle blitt millionærer gjennom underholdningsbransjen. Foto: Alle foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De er morsomme, folkekjære og suksessfulle.

Nå kan undeholdnings-kongene Thomas Giertsen (41), Espen Eckbo (39), Atle Antonsen (43) og Fredrik Skavlan (46) le hele veien til banken.

I følge dagens VG er de nemlig god for flere millioner kroner hver - basert på inntekter deres ulike underholdningsselskaper har innkassert over de siste fem årene.

SE OGSÅ PREMIEREN AV SEOGHØR.NO HER

Til avisen forteller Espen Eckbo, som er god for 15 millioner kroner, at han lot seg inspirere av økonomitips.

- Det begynte vel med at jeg leste noen tips og illustrasjoner i tabloidavisene om hvordan man best kunne ordne seg økonomisk, forteller han.

Øverst på «god for»-toppen ligger Thomas Giertsen med sine 32 millioner kroner på bok som han har i selskapet Egeberg Holding AS.

Talkshow-konge Fredrik Skavlan har gjennom sine to selskaper, Monkberry AS (eier 75 prosent) og Fredrik Skavlan AB, i henholdsvis Norge og Sverige, opparbeidet seg 15 millioner private kroner.

«Spamalot»-aktuelle Atle Antonsen er god for 11 millioner gjennom sitt produksjonsselskap Panface AS.

- Ungene skal gå på college, er Antonsens knappe kommentar til avisen.

Espen Ecko, som for tiden er å se i Asbjørn Brekkes skikkelse på TV-skjermen, er på sin side litt mer snakkesalig om hva millionene går til:

- Det er nok ikke mer spennende enn at pengene er gått med til hus og hytte. Den første leiligheten jeg kjøpte har jeg beholdt. Jeg leier den ut i håp om å kanskje flytte tilbake når jeg blir gammel og grå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Atle Antonsen svetter av seg kiloene 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer