«Paradise Hotel»:

Disse fire er årets første deltakere

Bli bedre kjent med årets første «Paradise Hotel»-deltakere.

«PARADISE HOTEL»: Denne gjengen sjekker inn i den fjortende sesongen av «Paradise Hotel». Video: TV 3 / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig nærmer det seg premieredato for årets sesong av «Paradise Hotel», og nå er de fire første deltakerne som sjekker inn på skandalehotellet sluppet. Her kan du bli bedre kjent med deltakerne.

I år som i fjor vil seerne få to sesonger å bryne seg på, men årets første har likevel latt vente på seg. Realityprogrammet som pleier å rulle over skjermen på våren, vil i år sendes på sommeren.

Storm rundt «Paradise Hotel»

Den siste måneden har det stormet i den svenske versjonen av «Paradise Hotel». To kvinner har stått frem og anklaget en mannlig deltaker i årets sesong for seksuelle overgrep under innspillingen. Mannen er politianmeldt og årets sesong stanset.

Etter anklagene nådde svenske medier, har hele den 14. sesongen av «Paradise Hotel» blitt fjernet fra strømmetjenestene Viaplay og Viafree.

HYSTERISK TABBE: Produksjonen av svenske «Paradise Hotel» måtte tenke kreativt da det skjedde en teknisk feil under innspilling. Dette har fått blandede reaksjoner fra seerne. Video: Viafree.se / Rød Løper Vis mer

Etter skandalen i Sverige ble det spekulert på hva som kom til å skje med den norske versjonen av realityprogrammet.

Til Se og Hør har Kristine Holm Marcher, PR-sjef i NENT Group Denmark & Norway, uttalt at de har vært svært opptatt av deltakernes sikkerhet og at de har tatt det som utspant seg i den svenske sesongen på største alvor.

Videre fortalte hun:

- Vi har heller ikke fått noen rapporter om lignende forhold i den norske sesongen.

SKEPTISK: Even Kvam, kjent fra «Paradise Hotel», er innstilt på å gjøre mer TV, men hevder at «Ex on the beach» ikke er noe for han. Video: Rød Løper/Viaplay/Discovery+ Vis mer

Stort temperament

Selv om den norske sesongen har latt vente på seg virker det som seerne har mye godt i vente.

Tidligere sesonger har bydd på en god mengde drama, sex og krangling, så det gjenstår å se om skandalehotellet også denne gangen innfrir forventningene. Deltakerne kan i alle fall røpe høyt temperament.

Se de første fire deltakerne nedenfor:

Maiken Utsi

Alder: 21

Fra: Finnmark

Instagram: @maikenutsi

- Jeg har et helvetes temperament, jeg er jo fra Finnmark så … Man skal ikke kødde med meg. Det kan eksplodere, sier hun til Se og Hør.

ALIAS: Maiken har et alias som hun kaller Patricia. Foto: NENT Group
ALIAS: Maiken har et alias som hun kaller Patricia. Foto: NENT Group Vis mer

Shirin V. Antaki

Alder: 20

Fra: Oslo

Instagram: @ssecreet

- Det er ikke det at jeg er dramaqueen, men jeg trekker til meg mye drama. Så jeg er litt dramamagnet kan man si, forteller 20-åringen til Se og Hør.

DRAGET: Shirin forteller at hun har draget på guttene. Foto: NENT Group
DRAGET: Shirin forteller at hun har draget på guttene. Foto: NENT Group Vis mer

Rachel Sadiki

Alder: 20

Fra: Hamar

Instagram: @rachelsadikii

- Forskjellen på meg og de andre jentene er at jeg allerede har det de vil ha. De vil kanskje ha litt fame, og jeg føler at jeg har hatt fame siden jeg ble født, sier Sadiki til Se og Hør.

LIVVAKT: Rachel planlegger å bli så kjent at hun må ha livvakter. Foto: NENT Group
LIVVAKT: Rachel planlegger å bli så kjent at hun må ha livvakter. Foto: NENT Group Vis mer

Josh-Kevin Ramirez Talm

Alder: 25

Fra: Oslo

Instagram: @joshkrt

- Jeg er latiner så jeg har det latinske temperamentet, men jeg har gått på sinnemestringskurs i mange år så jeg tror det skal gå greit, innrømmer han til Se og Hør.

SEX: Josh-Kevin utelukker ikke sex på hotellet. Foto: NENT Group
SEX: Josh-Kevin utelukker ikke sex på hotellet. Foto: NENT Group Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer