Disse erstatter Linn i «Nytt på nytt»

- De får selvsagt ikke adgangskort, forteller Jon Almaas.

VIKARIERER: Kristin Skogheim, Thomas Seltzer, Lisa Tønne og Are Kalvø skal vikariere for Linn Skåber. Foto: Stella Pictures
VIKARIERER: Kristin Skogheim, Thomas Seltzer, Lisa Tønne og Are Kalvø skal vikariere for Linn Skåber. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Linn Skåber tar pause i suksesserien «Nytt på nytt» når hun skal spille teater på Oslo Nye i høst. Torsdag ble det kjent hvem som skal sitte i hennes stol i TV-studio gjennom høsten

- Navnene er klare, og vi har fått de navnene vi oss. Alle har vært med i Nytt på nytt før, sier Jon Almaas til Se og Hør.

De fire som skal bytte på å vikariere for Skåber er Are Kalvø, Kristin Skogheim, Lisa Tønne og Thomas Seltzer.


- De kommer til å gå inn i redaksjonen og bidra. Men de får selvsagt ikke adgangskort. Det er mye de ikke får se, sier programlederen.

- Ja, det er viktig å få dem til å føle seg viktige. Selv om de altså ikke er det, legger Knut til.

Allerede senere i høst er Linn Skåber tilbake igjen. Men inntil det faktisk skjer, vil ingen av gutta innrømme at hun er savnet.

- Nei, det skal bare bli deilig med et friminutt, mener Jon.

Men kakene hun pleide å ha med seg på redaksjonens onsdagsmøter må de se langt etter. Ingen av dem er nemlig innstilte på å ta over oppgaven.

- Det blir nok en glutenfri høst, sier Jon.

- Håper virkelig at noen av vikarene tar på seg oppgaven med å ta med bakervarer på møtet. Du skulle sett øynene deres når baksten kommer på bordet. Her snakker vi barneøyne som lyser opp, forteller Skåber humoristisk til Se og Hør.

Skåber skal denne høsten spille i Ingmar Bergmans «Scener fra et ekteskap».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Liker prinsippet med å tilgi utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer