Reality Awards:

Disse er nominert til «Årets pute-TV»!

Glemte helt hvem han hadde vært sammen med.

NOMINERT: Jørgine Massa Vasstrand, Linni Meister og Magnus Carlsen er nominert til Reality Awards i kategorien «Årets pute-TV». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere sesonger har man fått se flauser bli foreviget på TV-skjermen, og det er på sin plass at også flausene får en egen pris under høstens Reality Awards, som arrangeres på H3 arena 16. september.

Her er de nominerte i kategorien «Årets pute-TV».

Se alle øyeblikkene i videoen øverst

Går for kysset

Vi kommer ikke unna småflaue øyeblikk når man inviterer til date med kamerateamet på slep.

Under stevnemøtet mellom Birger Heimdal (28) og Linni Meister (36) i «Linni søker drømmeprinsen», ble seerne vitne til at den håpefulle beileren ga alt da gikk han for kysset, noe som kom ganske overraskende på sistnevnte.

Øyeblikket er nå nominert til «Årets pute-TV».

NOMINERT: Sophie Elise Isachsen, Emilie Enger Mehl og Birk Ruud er blant de nominerte til «Årets deltaker» på Reality Awards. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Stem på «Årets romanse» her.

Stem på «Årets nykommer» her.

Stem på «Årets å faen» her.

Stem på «Årets programleder» her.

Stem på «Årets deltaker» her.

Kjenner ikke igjen ekskjæresten

Det er klart at kongen av pute-TV, nærmere sagt realityprogrammet «Ex on the Beach», også fortjener en plass på listen. For mange er trolig den største skrekken å ikke kjenne igjen ekskjæresten sin.

NOMINERT: Oliver Solberg, Silya Nymoen, Rikke Isaksen og flere har gitt seerne nervepirrende TV-øyeblikk - derfor er de nominert til «Årets å faen» på Reality Awards. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

For Emad Nayad (22) ble dette en realitet da han slett ikke kjente igjen eksen Emma Sæterbakk (22) da hun dukket opp på stranden.

Han mente derimot i ettertid at det varme været kunne ha noe med det plutselige hukommelsestapet å gjøre.

Stripping i babyshower

Det var også flere TV-seere som fikk vitne et noe utypisk babyshower - øyeblikk i TV 2-serien «FunkyFam».

Det som mange forbinder med bleiekaker og bitte små klesplagg, ble raskt byttet ut da en stripper entret scenen og utførte en lapdance på den da høygravide Jørgine Massa Vasstrand (33).

TV-øyeblikket er nå nominert til «Årets pute-TV».

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand fikk i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet ble en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Danset nakne

Selv om realityprogrammet «Naked Attraction» har gått i bresjen for å hylle kropp, har det også dukket opp noen pute-verdige øyeblikk i episodene som har rullet over skjermen.

Ett av dem var da de mannlige deltakerne startet å danse nakne.

Ublidt møte med hest

I «71 grader nord-team» fikk seerne se da Victoria Tolaas (21), kjent fra NRK-programmet «Norges Tøffeste», fikk et litt ublidt møte med en hest.

Hesten tråkket på foten til Tolaas hvorpå hun brøt ut i høylytt gråt, noe hennes makker Safari Shabani (25) ikke helt visste hvordan han skulle håndtere. Øyeblikket kan nå stikke av med pris for «Årets pute-TV».

FØRSTE GANG: Kjæresten til Isabelle Eriksen, Wiktoria Maria, stilte opp for Rød Løper på Vixen sin sommerfest. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

«Ikke lov å le på hytta» - roast

Sjakkspiller Magnus Carlsen (31) tok steget ut fra mesterskapene for å delta på «Ikke lov å le på hytta» i sommer. Konseptet som baserer seg på at det ikke er lov å le, gjelder heldigvis ikke for seerne. På nominasjonslisten til «Årets pute-TV» finner vi nemlig Carlsens forsøk på en roast.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: - Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer