Reality Awards

Disse er nominert til årets nykommer

- Første prisen jeg kan vinne.

NOMINERT: Hedvig Sofie Glestad er en av dem som kan stikke av med pris under høstens Reality Awards. Foto: TV 2
NOMINERT: Hedvig Sofie Glestad er en av dem som kan stikke av med pris under høstens Reality Awards. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss oppløpssiden av Se og Hørs Reality Awards,som arrangeres for første gang 16. september på H3 Arena.

Stem på din favoritt lenger ned i saken.

Det begivenhetsrike arrangementet skal hedre realitybransjen og dens deltakere, som har forårsaket mye glede, spekulasjoner og diskusjoner rundt ethvert sofabord i årenes løp.

ÅRETS NYKOMMER: Her er de nominerte til «Årets nykommer» på Reality Awards! Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Tidligere i sommer, ble det offentliggjort hvem av bransjens mange ansikter som kan stikke av med prisen for «Årets Programleder». Nå slippes nominasjonene om hvem som kan smykke seg med tittelen «Årets Nykommer.»

Stem på «Årets programleder» her

Stem på «Årets romanse» her

Stem på «Årets å faen!» her

Anne Marit «AnneMa» Yuvali

I «Grenseløst forelsket» får vi møte Anne Marit Yuvali (62) og ektemannen Dundar (28). Hun ble raskt en publikumsfavoritt for sine ufiltrerte og ærlige meninger, og er en av de som kan klatre helt til topps i kategorien.

GRENSELØST FORELSKET: Vi har fått følge Anne Marit Yuvali og ektemannen Dundar i deres kamp for å få dele land og adresse. Foto: Privat
GRENSELØST FORELSKET: Vi har fått følge Anne Marit Yuvali og ektemannen Dundar i deres kamp for å få dele land og adresse. Foto: Privat Vis mer

Ole Soo

Stand Up komikeren Ole Soo (40) har bemerket seg i flere TV-serier de siste årene.

NOMINERT: Ole Soo er blant de mange nominerte. Foto: Annika Byrde
NOMINERT: Ole Soo er blant de mange nominerte. Foto: Annika Byrde Vis mer

Han leverte en fremragende innsats i Morten Ramms (44) «Bordtenniskameratene», en innsats som nå har gjort han nominert til å stikke av med prisen for årets nykommer.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Hedvig Sofie Glestad.

I «Alle Elsker David» ble det norske publikum kjent med den sprudlende og litt distré kjæresten, nåværende ekskjæresten, til David Eriksen, Hedvig Sophie Glestad (30). Med sitt blide vesen, er det en selvfølgelighet at hun nå er nominert til å bli årets nykommer.

NOMINERT: Hedvig Sophie Glestad var å se i realityserien til manager David Eriksen. Foto: TV 2
NOMINERT: Hedvig Sophie Glestad var å se i realityserien til manager David Eriksen. Foto: TV 2 Vis mer

Norway Rob.

TikTok legenden «NorwayRob», hvis egentlige navn er Robert Michael Scott (53), er også et selvskrevet navn på nominasjonslistene.

Han kom inn som et friskt og ærlig pust i fjorårets «Farmen», og har holdt seg i rampelyset siden. Og nå kan han altså ta med seg det gjeve trofeet hjem.

NORWAYROB: Robert Michael Scott's TikTok-karriere har skutt fart etter at han gjorde en bemerkelsesverdig rolle på skjermen. Foto: Se og Hør
NORWAYROB: Robert Michael Scott's TikTok-karriere har skutt fart etter at han gjorde en bemerkelsesverdig rolle på skjermen. Foto: Se og Hør Vis mer

Oskar Westerlin.

Profilene i «Spårtsklubben» kan ta med seg flere priser under det begivenhetsrike arrangementet.

Ikke bare er Mads Hansen (38) nominert til Årets Programleder for sin rolle i «Farmen», men nå kan også Oskar Westerlin (24), stikke av med prisen for årets nykommer for sin innsats i «Norges nye megahit».

NOMINERT: Oscar Westerlin kan vinne pris under Reality Awards. Foto: TV 2
NOMINERT: Oscar Westerlin kan vinne pris under Reality Awards. Foto: TV 2 Vis mer

Saba Hatzimarkos

Det er ikke bare profilene i «Spårtsklubben» som kan gjøre rent bord under Reality Awards. «Paradise» er de en verdig konkurrent, der Andreas Haukeland (29) er nominert til «Årets Programleder».

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

I årets sesong av Mexico-hotellet, har vi blant annet stiftet bekjentskap med Saba Hatzimarkos (36), som med sin lite selvhøytidelige tilstedeværelse og sterke meninger, har gjort henne nominert til årets nykommer under høstens arrangement.

PARADISESABA: Saba Hatzimarkos kan kanskje vinne pris under høstens arrangement. Foto: Privat
PARADISESABA: Saba Hatzimarkos kan kanskje vinne pris under høstens arrangement. Foto: Privat Vis mer

Hvem som til slutt kan kalle seg årets nykommer, blir kjent når Se og Hør endelig ruller ut den røde løperen på H3 arena 16. september.

LYKKETRUSE: Under Norway cup sin kjendiskamp kunne Olly Bowman vise Reality Awards lykketrusa stolt frem. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer