Youtube:

Disse er noen av verdens mest berømte Youtube-stjerner

Noen mennesker er mer kontroversielle enn andre. Dette er noen av Youtube-stjernene som har markert seg mest.

SUKSESS PÅ NETT: Jeffree Star (t.v), Felix Kjellberg og Gigi «Gorgeous» Lazzarato er tre av verdens største stjerner på Youtube. Foto: NTB scanpix
SUKSESS PÅ NETT: Jeffree Star (t.v), Felix Kjellberg og Gigi «Gorgeous» Lazzarato er tre av verdens største stjerner på Youtube. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mediehverdagen har forandret seg drastisk de siste årene, og folk har funnet utallige nye måter å klore seg til berømmelse på.

Youtube kan sies å være en av plattformene der folk har hatt størst suksess, og i dag finnes det flere titalls Youtube-millionærer.

Mange av dem har flere millioner «subscribers», eller abonnenter, folk som får oppdateringer hver gang en ny video legges ut på den såkalte Youtube-kanalen deres. På Forbes' liste over best betalte videobloggere på nettstedet i fjor, hadde over ti stjerner millioninntekt.

Det gjør dem styrtrike. Mange av stjernene har hatt flere og oppturer, samtidig som millioner av mennesker verden over har fulgt med på reisen med argusøyne. Dette er den nye kjendisgenerasjonen som ungdommen idoliserer.

Svensketoppen

Med over 54 millioner abonnenter i skrivende stund, kan svenske Felix «PewDiePie» Kjellberg (27) sies å være en av kanalens aller største stjerner.

Han toppet Forbes' liste over mesttjenende Youtube-profiler, og fikk inn drøye 100 millioner norske kroner på kanalen og andre virksomheter i 2015. Kjellberg lager videoer om alt fra personlige historier til videoer der han spiller tv-spill, noe som har gitt han en enorm fanskare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer