«Camp Kulinaris»:

Disse er med i «Camp Kulinaris»

Ti norske kjendiser skal konkurrere på tv-kjøkkenet.

NY SESONG: Amalie Snøløs er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Camp Kulinaris». Se hvem de andre er nedover i saken. Foto: Andreas Fadum
NY SESONG: Amalie Snøløs er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Camp Kulinaris». Se hvem de andre er nedover i saken. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går hett for seg på kjøkkenet når ti norske kjendiser i regi av mesterkokk og programleder Kjartan Skjeldes skal drifte sin egen restaurant, og kjempe om å bli mesterkokk og vinner av «Camp Kulinaris».

Etter flere uker i matosens hete kunne radioprofil Michael Andreassen endelig trekke frisk luft idet han slapp jubelen løs og stakk av med seieren i årets sesong.

På nyåret skal imidlertid nye kjendiser i ilden, og tidligere i høst kunne Se og Hør avsløre at historiens første «Farmen kjendis»-vinner, Leif Einar «Lothepus» Lothe skal bytte ut cowboyhatten med kokkehatt og uniform.

Han får også selskap av «Paradise Hotel»-deltaker Maria Moen Nordli, som har fått mye oppmerksomhet etter tida på skandalehotellet.

VINNER: «Camp kulinaris» er ved veis ende, og det er klart for å kåre en vinner. I finalen står det mellom Runar Sørgaard og Michael Andreassen. Vis mer

Mange baller i lufta

Mandag er imidlertid hele katta ute av sekken, og det kan se til at det ligger an til både fyr og flammer på kjøkkenet på Portør i Kragerø.

Amalie Snøløs fikk «alles» øyne rettet mot seg da hun deltok på «Farmen» i 2017. Realitydeltakelsen har ført med seg både det ene og det andre for sørlandsjenta, som i ettertid har deltatt i «Skal vi danse» og fått sitt eget program på TV 2 sammen med Stian Blipp.

Nå skal hun lage mat på tv. Med andre ord har Snøløs nok å henge fingrene i om dagen, men det har også tv-profil Mia Gundersen.

Gundersen er et kjent navn for det norske tv-publikumet, og har medvirket som dommer i «Norske Talenter» i en årrekke.

For få uker siden ble hun også avslørt som en av kjendisene i NRK-suksessen «Maskorama», der hun deltok som den rosa puddelen.

MER TV-TID: Mia Gundersen er klar for nok et tv-program. Foto: Tore Skaar
MER TV-TID: Mia Gundersen er klar for nok et tv-program. Foto: Tore Skaar Vis mer

Reality-profiler

Med seg på laget får de nevnte kjendisene også programleder og Youtuber Jonas Lihaug Fredriksen og fotballtrener Tom Nordlie.

Et realityprogram med respekt for seg selv kan i dag heller ikke lages uten en vaskeekte realitydeltaker. Richard Liedholm, som gjorde seg godt bemerket under deltakelsen på «Ex On the Beach» i 2019 og åpent fortalte hadde han hadde fått gjennomført en hårtransplantasjon, er derfor hentet inn i den nye casten.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Det samme er skuespiller og tv-profil Stine Buer. Hun startet karrieren sin i NRK som tolvåring, og har en rekke tv-opptredener i sekken.

Hun er for mange best kjent fra ungdomsprogrammet «Reser», som hun ledet sammen med tidligere NRK-profil Stian Barsnes-Simonsen, og «Melonas», humorprogrammet hun hadde sammen med komikerne Pernille Sørensen og Kristin Skogheim.

Fetisha Williams på sin side ble først kjent som en av bestevenninnene til influenser Sophie Elise Isachsen. Hun har vært en sentral figur i sistnevntes realityserie, men nå blir hun kanskje hovedperson i den kommende «Camp Kulinaris»-sesongen.

Fetisha Williams ble kjent etter å ha medvirket som Sophie Elises bestevenninne i «Sophie Elises verden». Nå svarer hun på ryktene om at vennskapet med influenceren skal ha blitt brutt. Reporter: Thea Hope / Video: Julie Easter Christiansen Vis mer

Sist, men overhodet ikke minst, finner vi Terje Schrøder. «Great Garlic Girls»-stjerna har vært medlem av den mye omtalte gruppa siden 1983, og har i mange år turnert og bygget opp et stort navn og rykte som dragartist.

Med denne miksen av blanda drops ligger altså alt til rette for høy temperatur på kjøkkenet.

Intervju etter premieren på "Great Garlic Girls". Terje Schrøder og Conny Bäckström intervjues. Vis mer

LES OGSÅ: - Respektløst og trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer