«Bloggerne»:

Disse er med i «Bloggerne»

To nye profiler med i TV 2-serien.

NY SESONG: Eveline Karlsen, Monica Nyhus, Sara Emilie, Emma Ellingsen, Gisle Agledahl, Martine Lunde og Alexandra Joner er med i den kommende sesongen av «Bloggerne». Foto: TV 2
NY SESONG: Eveline Karlsen, Monica Nyhus, Sara Emilie, Emma Ellingsen, Gisle Agledahl, Martine Lunde og Alexandra Joner er med i den kommende sesongen av «Bloggerne». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar går startskuddet for den 16. sesongen av TV 2-serien «Bloggerne». Mandag blir det også avslørt at tv-seerne vil få følge to nye profiler i serien.

Mens vi får et gjensyn med Monica Nyhus, Alexandra Joner, Emma Ellingsen, Martine Lunde og Eveline Karlsen, blir også Gisle Agledahl og Sara Emilie Tandberg en del av gjengen.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

- Jeg gruer meg litt og gleder meg masse. Det har vært utrolig rart å ikke skulle ha kontroll på all videoklipping av innhold selv, som jeg vanligvis har stålkontroll på. Livet deles på en mye tettere måte med «Bloggerne» og jeg er spent på å se resultatet, sier Sara Emilie Tandberg i pressemeldingen.

Tandberg er Norges største mammablogger og vant prisen som «Årets influencer livsstil» under Vixen Awards tidligere i år.

NRK-profil

Gisle Agledahl er på sin side mest kjent for NRK-seriene «Jævla homo» og «Innafor».

- I «Bloggerne» får man følge meg da jeg flyttet fra Oslo og alle jeg er glad i, og reiste langt ut til ingensteds for å følge drømmen om et småbruk og ro i sjela. Her tok jeg over en gård, fikk meg et par griser og arrangerte Pride på bygda. Det har vært et eventyr, men det har ikke bare vært enkelt, sier Agledahl om deltakelsen i serien i pressemeldingen.

AVSLØRER: Gisle Agledahl, kjent fra «Jævla homo» på NRK, avslører at han flytter til New York. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

Den kommende sesongen har premiere 3. januar.

LES OGSÅ: Droppet frieri: - Ikke i kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer