<strong>KLARE FOR «SKAL VI DANSE»:</strong> (Bak f.v.): Geir Schau, Erik Follestad, Anna Rasmussen, Hedda Kise,Trude Drevland, Tommy Steine, Grunde Myhrer, Helene Olafsen. (Foran f.v): Ida Gran-Jansen, Cengiz Al, Jorun Stiansen og Erlend Elias. Foto: Bjørn Wad
KLARE FOR «SKAL VI DANSE»: (Bak f.v.): Geir Schau, Erik Follestad, Anna Rasmussen, Hedda Kise,Trude Drevland, Tommy Steine, Grunde Myhrer, Helene Olafsen. (Foran f.v): Ida Gran-Jansen, Cengiz Al, Jorun Stiansen og Erlend Elias. Foto: Bjørn Wad Vis mer

Årets «Skal vi danse»-deltakere 2017:

Disse er med i årets «Skal vi danse»

Flere kjente TV-navn er klare for å svinge seg på TV 2-parketten.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): TV-profiler, komikere og artister er blant kjendisene som skal være med i årets sesong av suksesserien «Skal vi danse.»

En av de største overraskelsene er skuespiller Cengiz Al (19), kjent fra siste sesong av den populære serien «SKAM.» I serien spilte han Yousef Acar, hovedpersonen Sanas kjærlighetsinteresse.

Her er resten av deltakerne som skal kjempe om «Skal vi danse»-seieren:

«God Morgen, Norge»-programleder Hedda Kise (44):

Hun har også vært programleder for Artistgallaen for SOS Barnebyer i 2012, samt TV 2-programmet «Jenter på Hjul» i 2010.

Helene Olafsen (27), tidligere snowboard-kjører: I 2009 ble hun seniorverdensmester, og i år var hun med i NRK-programmet «Mesternes Mester.»

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SKUESPILLER:</strong> Cengiz Al var med i «SKAM,» men har også danset profesjonelt de siste årene. Det blir spennende å se hvordan han svinger seg i «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2
SKUESPILLER: Cengiz Al var med i «SKAM,» men har også danset profesjonelt de siste årene. Det blir spennende å se hvordan han svinger seg i «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer

Komiker Tommy Steine (47): Vært programleder i «Allsang på Grensen» og i 2010 var han med i kjendisversjonen av «71° Nord.»

Erlend Elias (34), som er makeup-artist, stylist og blogger. Han har også tidligere vært med i kjendisversjonen av «71° Nord,» og skal være med i årets «Farmen Kjendis.»

Trude Drevland (70), tidligere ordfører i Bergen.

<strong>BLOGGER:</strong> Trebarnsmor og blogger Anna Rasmussen har tidligere skrevet på bloggen at hun flytter midlertidig til Oslo i høst. Nå vet vi hvorfor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BLOGGER: Trebarnsmor og blogger Anna Rasmussen har tidligere skrevet på bloggen at hun flytter midlertidig til Oslo i høst. Nå vet vi hvorfor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Anna Rasmussen (21), bedre kjent under bloggnavnet MammatilMichelle: Hun har vært med i flere sesonger av realityprogrammet «Bloggerne.»

Til Seoghør.no sier Anna at datteren Michelle ikke legger skjul på sin begeistring.

- Vi har jo sett på programmet sammen i to år. Det er nok første gangen hun synes det er gøy at mamma skal på TV.

- Da jeg fikk forespørselen nevnte jeg det først for samboeren min, Jan og så for Michelle. Jeg håper jeg kommer langt. Jeg kommer til å gjøre mitt beste.

- Jeg har turna som liten, så får se om jeg får lagt inn noen gamle triks, sier hun med et smil.

- Jeg har jo litt moves

Grunde Myhrer (20), deltaker i årets sesong av realityserien «Paradise Hotel» er også blant de nye dansehåpene.

På årets finalefest for «Paradise Hotel» avslørte Grunde til Seoghør.no at han gjerne kunne tenke seg å være med i TV 2s dansekonkurranse.

- Jeg tror jeg hadde klart meg bra i «Skal vi danse». Jeg har jo litt «moves», sa han med et smil.

ÅPEN FOR MER REALITY: Grunde Myhrer fra «Paradise hotel» 2017 utelukker ikke at han kunne tenke seg å bli med i flere reality-programmer om han får muligheten. Reporter: Kine Falch. Video: Lise Rafaelsen / Se&Hør. Vis mer

Bloggeren Ida Gran-Jansen (29), som vant TV 3-programmet «Hele Norge baker» i 2013. Tidligere i år var hun med i den første sesongen av «Farmen Kjendis.»

I januar ble det kjent at Ida har funnet lykken på hjemmebane med sin nye kjæreste Eirik Lyssand (29)

- Vi har det veldig gøy sammen. Han er verdens beste, har Ida tidligere sagt til Seoghør.no.

Geir Schau (57), radiovert i Radio Norge-programmet «Morgenklubben med Loven og Co.»

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>RADIOSTJERNE:</strong> Geir Schau skal svinge seg på parketten i årets «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2
RADIOSTJERNE: Geir Schau skal svinge seg på parketten i årets «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer

Erik Follestad (28), ishockeyspiller for Vålerenga: Han er kanskje best kjent fra TV-programmet «Iskrigerne.»

Jorun Stiansen (33), vinner av sangkonkurransen «Idol» i 2005.

Siden 2009 har hun holdt en lav offentlig profil. Men til 2009 sier Jorun at hun gleder seg til å ta steget tilbake til rampelyset.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg har ligget og ladet opp i ni år, he he.

Hun roser også sin dansepartner, som hun foreløpig ikke får lov til å røpe hvem er.

- Jeg er jo kun 1,58 meter høy, og tenkte alle danserne er så høye, så jeg fryktet at jeg måtte gå med veldig høye sko. Men jeg er kjempefornøyd, han er en veldig bra fyr.

Jorun roser også sine kjendiskonkurrenter.

- Alle virker veldig joviale. Jeg gleder meg til vi blir enda bedre kjent og kan snakke om hvordan dansingen har gått, sier hun.

Ny programlederduo

For rundt en drøy uke siden ble det klart at det er Katrine Moholt (43) og komiker Anders Hoff (41) som skal være programledere for årets sesong.

- Det er en ære å få lov og være en del av den trettende sesongen av «Skal vi danse». Jeg har faktisk ventet i tretten år på å bli spurt, så jeg har skjønt at jeg ikke var førstevalget, men det er en utrolig hyggelig å endelig få sjansen, sier Hoff.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>KJENT TRIO:</strong> Anders Hoff (til høyre) er best kjent fra humortrioen «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen (til venstre) og Øyvind Rafto. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KJENT TRIO: Anders Hoff (til høyre) er best kjent fra humortrioen «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen (til venstre) og Øyvind Rafto. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Jeg elsker dans. Jeg blir skikkelig glad av dans. Jeg har aldri danset noe aktivt selv, men jeg er rimelig god til å danse i dusjen, eller hva det heter. Jeg er gift med en utdannet danser, så jeg vet hva som kreves for å danse på høyt nivå. At de tør å utsette kroppen sin for dette er imponerende i seg selv, og at de ønsker at en halv million mennesker skal se på i tillegg, er galskap.

Han har blant annet gjort stor suksess i humorgruppa «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto.

- Anders Hoff er tilbake i TV 2, og vi gleder oss til at han skal lede oss igjennom lørdagskvelden sammen med Katrine Moholt og resten av «Skal vi danse»- teamet, sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken.

LES OGSÅ: Disse skal lede årets «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer