«Stjernekamp»:

Disse er klare for «Stjernekamp»

Det er klart for den tiende sesongen av sangkonkurransen.

TI ÅR: Kåre Magnus Bergh leder programmet for tiende gang. Foto: Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB
TI ÅR: Kåre Magnus Bergh leder programmet for tiende gang. Foto: Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

28. august er det klart for den tiende sesongen av NRK-serien «Stjernekamp». I fjor var det Knut Marius Djupvik (33) som stakk av med den gjeve seieren, i en svært jevn finale mot Sandra Lyng (34).

I år, som alle andre sesonger, er det Kåre Magnus Bergh (42) som er programleder. Programmets faste ekspert er Mona B. Riise (48), som har vært med siden programmet gikk på luften for første gang i 2012.

I løpet av disse ti årene har hun sett mer enn 750 opptredener. Til NRK forteller hun at hun er klar for mer.

- Dette er feiringen av noe av det viktigste vi har, nemlig musikk. Og her får vi vist fram bredden i norsk musikk, både artister og sjangre, sier hun.

Disse er med

Torsdag presenteres alle årets artister, og vi kan nok en gang glede oss stort. En av de som skal være med er nemlig Melodi Grand Prix-stjernen Alexandra Rotan (24), kjent fra KEiiNO.

Alexandra Rotan

24-åringen fra Råholt har vært med i både MGPjr, MGP og Eurovision. I sistnevnte konkurranse kom hun på en sjette plass sammen med KEiiNO. Hennes sjanger er pop.

Chand Torsvik

38-åringen fra Namsos er det nok flere som husker fra «X Factor» i 2009, der han stakk av med seieren. Torsvik vant finalen mot gruppa Shackles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer