SKAL VI DANSE-KLAR: Mia Gundersen har ikke selv villet bekrefte at hun skal være med i TV 2s Skal vi danse i høst. Fredag får vi bekreftelsen? Foto: SCANPIX
SKAL VI DANSE-KLAR: Mia Gundersen har ikke selv villet bekrefte at hun skal være med i TV 2s Skal vi danse i høst. Fredag får vi bekreftelsen? Foto: SCANPIXVis mer

Disse er klare for Skal vi danse

Fredag presenterer TV 2 alle ti deltagerne - men de fleste er allerede avslørt...

SEHER.NO: Fredag ettermiddag blir det klart hvem som blir de ti kjendis-deltagerne i femte sesong av TV 2s underholdnings-flaggskip Skal vi danse denne høsten.

Men det er ikke mange overraskelser igjen til fredagens presentasjon av årets kjendisdansere.

Allerede tidlig i juni kunne Seher.no avsløre den første deltageren - artist og skuespiller Mia Gundersen (47).

Noen dager senere skrev Rogalands avis at den tidligere boksekjempen Ole "Lukkeøye" Klemetsen også skal delta i det superpopulære programmet, mens Seher.no kunne melde at tidligere glamourmodell, Helene Rask, også er spurt om å delta.
Tidligere i sommer kunne Se og Hør Weekend presentere en liste over hele seks av de ti deltagerne, og fredag skriver bladet at enda en deltager er klar - tidligere værdame og programleder Elin Tvedt (35).

Dermed skal altså disse sju være klare for høstens Skal vi danse:

Mia Gundersen, artist og skuespiller
Helene Rask, tidligere glamourmodell
Ole Klemetsen, tidligere boksestjerne
Jan Thomas, stjernestylist
Unni Lindell, forfatter - kanskje
Eli Hagen, FEM-programleder
Elin Tvedt, tidligere værdame og programleder

Ifølge Se og Hør skal også Charterfeber-stjerne Svein Østvik (44) og tidligere langrennsess Hilde Gjermundshaug Pedersen (44) være aktuelle kandidater.

Følg med på Seher.no utover ettermiddagen for å få vite hvem TV 2 presenterer som årtets ti deltagere i tv-høstens desidert mest populære tv-konkurranse.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skal vi danse-stjerne blir mamma til jul