SESONG TI: Ti nye idrettshelter er klare for «Mesternes mester». Her er åtte av dem samlet, f.v. Ann Kristin Flatland, Lars Berger, Tom Hilde, Pål Anders Ullevålsæter, Hanne Haugland, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim og Glenn Solberg. Karoline Dyhre Breivang og Ole Martin Årst var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NRK
SESONG TI: Ti nye idrettshelter er klare for «Mesternes mester». Her er åtte av dem samlet, f.v. Ann Kristin Flatland, Lars Berger, Tom Hilde, Pål Anders Ullevålsæter, Hanne Haugland, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim og Glenn Solberg. Karoline Dyhre Breivang og Ole Martin Årst var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NRK Vis mer

«Mesternes mester» 2019:

Disse er klare for «Mesternes mester»

Bekrefter langt på vei Se og Hørs avsløringer.

Publisert

Nok en runde av konkurranseprogrammet «Mesternes mester» er i emning.

Tirsdag valgte NRK å offentliggjøre hvilke idrettsprofiler som skal fronte den tiende sesongen i rekka:

Datteren til Drillo

Årets sesong skal spilles inn ved Puerto Pollensa på den spanske ferieøya Mallorca, og deltakerne reiser nedover allerede på torsdag.

Innspillingen går fram til finalen 2. juli, før resultatet vises på NRK over nyttår.

I pressemeldingen skriver NRK at den kommende sesongen har med seg tidenes yngste deltaker på laget. Kine Olsen Vedelden (23), som for øvrig er datter av Egil «Drillo» Olsen (76), representerer dessuten en helt ny idrett i sin bakgrunn som cheerleader.

Steffen Iversen og Andreas Wiig viser oss rundt i huset deltagerne bodde i under Mesternes mester. Video: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Også i år skal programmet ledes av mangeårig «Mesternes mester»-programleder og NRK-profil Dag Erik Pedersen (59). Pedersen er allerede på plass i Spania, landet der den første «Mesternes»-sesongen ble spilt inn i sin tid.

- Nå er vi tilbake i Spania der eventyret startet i 2008. Det er nesten uvirkelig å tenke på. Hadde noen sagt til meg den gangen at dette skal du holde på med i ti år, og at det skulle bli et av Norges mest populære programmer, hadde jeg vel bare ristet på hodet, sier Pedersen til NRK.

Røpet flere navn

Selv om kanalen slipper deltakerne først i dag, var Se og Hør tidlig ute med å avsløre flere av deltakerne.

Blant andre Ullevålsæter, Dyhre Breivang, Haugland, Hilde, Hollekim, Solberg og Drillos datter var på Se og Hørs liste - som ble offentliggjort i begynnelsen av mai.

Der ble også John Arne Riise nevnt. Det er foreløpig ikke kjent hvorfor fotballprofilen ikke er med på den endelige listen over «Mesternes mester»-deltakere.

LES OGSÅ: - Skal ikke fri med det første

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer