Disse er klare for «Camp kulinaris»

TV3 lover mer humor, mer mat og flere diskusjoner i den tredje sesongen av kokkekonkurransen.

MED I NORSK REALITY: Den svenske superstjerna Anna Anka er en av de ti deltakerne som skal delta i vårens sesong av «Camp Kulinaris». Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når TV3s «Camp kulinaris» returnerer til tv-skjermen på nyåret, er ti nye kjendiser klare for å leve og bo sammen mens de drifter sin egen restaurant. Nå er deltakerne klare.

Se og Hør kunne allerede i august avsløre enkelte av navnene på årets deltakerliste, og nå bekrefter TV3 at flere av disse kjendisene faktisk blir å innta kjøkkenet i en tredje sesong.

Blant andre tar den tidligere hollywoodfruen Anna Anka (48) turen til Norge for å kjempe om å stikke av med seieren i konkurransen, som forrige sesong ble vunnet av Terje Sporsem (43).

Hun får også selskap av Runar Søgaard (52), som senest var å se på tv i forrige sesong av «Farmen kjendis».

- Flere diskusjoner

«Camp kulinaris» har i år fokus på nordiske, kortreiste råvarer og bærekraft. Tanken om å bruke mye lokale grønnsaker, ukurant mat og ikke minst det å bruke hele dyret under matlaging - har vært viktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer