Disse er årets best kledde mann og kvinne

Bertine Zetlitz og Noman Mubashir ble kåret til årets best kledde kvinne og mann i 2016.

GJEV PRIS: Bertine Zetlitz mottar prisen for best kledde kvinne på scenen under Se og Hørs Kjendisgalla 2016. Foto: NTB scanpix
GJEV PRIS: Bertine Zetlitz mottar prisen for best kledde kvinne på scenen under Se og Hørs Kjendisgalla 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld ble Se og Hørs Kjendisgalla arrangert for fjerde år på rad. Flere hundre stivpyntede kjendiser møtte opp på Chat Noir i Oslo. 

Det var imidlertid kun to personer som stakk av med seieren for «Årets best kledde mann og kvinne».

Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, delte ut prisene sammen med programleder Katarina Flatland (27) - som i fjor vant prisen for «Årets best kledde kvinne» - og tidligere snowboardkjører Daniel Franck (41). 

I år er det NRK-programleder Noman Mubashir (42) som er kåret til «Årets best kledde mann» - en pris han også har fått før.

– Hver dag er en fest, sier han til Se og Hør og fortsetter:

– Det er stas. Men jeg trodde ikke jeg skulle få prisen igjen siden jeg har fått den tidligere. De aller fleste mennesker liker å få ros. Klær sier mye om vår personlighet. Det er vår visuelle signatur.

Får som fortjent

Jan Thomas selv var for øvrig ikke i tvil om at han kunne få prisen nok en gang. Holder man stilen år etter år, får man som fortjent.

– Du kunne i prinsippet ha vunnet hvert år, sier stylisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer