GOD SJANSE: Per Sundnes har troen på at Norge og Alexander Rybak kan vinne Eurovision lørdag.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
GOD SJANSE: Per Sundnes har troen på at Norge og Alexander Rybak kan vinne Eurovision lørdag. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Disse er Alexanders sterkeste konkurrenter!

Per Sundnes til Seher.no : - Norge må ha is i magen!

Se videointervju med Per Sundnes nederst i saken!

MOSKVA (SEHER.NO): Lørdag er det endelig klart for den internasjonale finalen i årets Eurovision-konkurranse. Og Norges Alexander Rybak (23) er en av de store favorittene til å stikke av med seieren.

Tidligere Melodi Grand Prix- programleder og Eurovision- "ekspert" Per Sundnes er med i årets norske delegasjon.

I intervju med Seher.no fredag sier Sundnes at han tror Norge har en god sjanse i finalen.

- Jeg må jo det. Det ville vært utrolig defensivt å si at vi skulle bli nummer syv, så , nei, jeg velger å tro at vi skal vinne. Men vinner vi ikke, så er det ikke så farlig, for vi skal feire uansett. Og Alexander føler seg allerede som en vinner, og det er det viktigste, sier Sundnes.

Tv-profilen avslører imidlertid at han tror det hele vil stå mellom fem land...

- Mine fem på topp er Norge selvfølgelig. Det er også Tyrkia, Hellas, Ukraina. Og så må jeg vel slenge på en ballade, så da sier jeg Island.

Sundnes tror likevel ikke at noen av de andre deltagerne vil være en direkte trussel for Alexander.

- Jeg tror egentlig at Alexander eksiterer litt for seg selv, så jeg ser ikke at han har noen direkte konkurrenter. Hvis folk vil ha det, så tar dem det, og da går vi helt til topps, sier han, men legger også til at det er viktig for det norske folk å ha is i magen.

- Det er ingen som har sagt til Alexander at dette går til topps, men det virker som om Norge er veldig opptatt av det. Så jeg tror alle må ha litt is i magen og tenke på at vi er allerede nå blitt så lagt merke til av hele Europa, så det må være den største gevinsten Norge har fått, sier han.

Se Eurovision-finalen på NRK1 fra kl. 21.00! Seher.no følger også sendingen live!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det var tortur!
Per Sundnes snakker om kveldens finale her:

[obj:media:7791]