Disse deltar i lørdagens MGP

Alexander Rybak har laget låt for Annsofi Pettersen.

Publisert
Sist oppdatert
Se Hans-Erik Dyvik Husby snakke ut om låten han skal fremføre i videoen øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Førstkommende lørdag er det klart for den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix. Denne gangen beveger MGP-sirkuset seg til Florø.

Onsdag offentliggjorde NRK de syv artistene som skal stå på scenen under lørdagens delfinale.

Blant artistene finner vi blant annet den tidligere Turboneger-vokalisten Hans-Erik Dyvik Husby samt Margaret Berger, som kom på andreplass i «Idol» i 2004. Berger er glad for at hun får lov til å synge låten «Feed You My Love».

- Den handler om å ha mennesker som pusher deg frem og hjelper deg til å nå ditt fulle potensial som artist og som menneske. Jeg har vært så heldig at jeg har hatt flere slike mennesker i livet mitt, så jeg kan kjenne meg igjen i sangen.

Også tidligere vinner av Melodi Grand Prix, Alexander Rybak, stiller med en låt i den kommende delfinalen. Det er imidlertid ikke Rybak selv som skal stå på scenen. Det er det den tidligere «X Factor»-finalisten Annsofi Pettersen som skal.

- Det har vært helt fantastisk. En herlig reise. Det å bli kjent med Alexander har vært utrolig gøy og egentlig litt av en ære, sier Annsofi om samarbeidet med den tidligere Eurovision-vinneren.

Også Haji, Fjellfolk, Shackles og Martin Blomvik står på scenen i Florø.

- Jeg bor jo egentlig i Malmø. Den store finalen er jo der. Så hvis jeg skal komme meg hjem igjen må alle stemme, ellers så kommer jeg ikke hjem, spøker Hans-Erik Dyvik Husby.

Se og Hør TV vil selvsagt være på plass i Florø, og klokken 19.30 kan du få med deg vårt direktesendte MGP-vorspiel med Ingeborg Heldal.

Etter delfinalen er vi til stede på scenen for de første reaksjonene.

Sjekk ut vårt store Melodi Grand Prix-arkiv her!

Her er den fullstendige listen:

Martin Blomvik - Det Vakje Mi Tid
AnnSofi - I'm With You
Shackles - On Hold
Fjellfolk - Ulvetuva
Haji - Shine With Me
Hans-Erik Dyvik Husby - No One
Margaret Berger - Feed You My Love

Se Hans-Erik Dyvik Husby snakke ut om låten han skal fremføre i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: - Jeg er veldig skuffet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer