Disse deltar i lørdagens MGP

Sirkus Eliassen, Gothminister og Anine Stang er noen av deltagerene.

DELTAGERENE: Gaute Ormåsen, Sirkus Eliassen og Gothminister er tre av totalt syv nye MGP-deltagere. Foto: Per Ervland / Seoghør.no
DELTAGERENE: Gaute Ormåsen, Sirkus Eliassen og Gothminister er tre av totalt syv nye MGP-deltagere. Foto: Per Ervland / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Førstkommende lørdag er det klart for den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix. Denne gangen beveger MGP-sirkuset seg til Larvik.

Onsdag offentliggjorde NRK de syv artistene som skal stå på scenen under lørdagens delfinale.

Blant artistene finner vi blant annet den tidligere «Idol»-finalisten Gaute Ormåsen samt den populære rapgruppen Sirkus Eliassen. 

- Vi vil ha det gøy. Vi får ikke glipp av en god fest. Melodi Grand Prix er jo sirkus, vi er sirkus, så vi satser på god stemning, sier de to gutta til Seoghør.no
Med til Larvik er også popstjernen Anine Stang, bluegrassbandet Lucky Lips, Adelén, Winta og hardrockbandet Gothminister. Gruppen lover et heftig sceneshow i Larvik.

- Det er en gyllen anledning til å komme hjem og gi det norske folk et skikkelig show. Det kan nok bli noe av det drøyeste man har sett i Melodi Grand Prix sin historie.

Gaute Ormåsen har de siste årene konsentrert seg om å synge og skrive låter på norsk. Til lørdag opptrer han med en ny låt på engelsk.

- Jeg syns sjøl at den er grisekul. Det er lettere å lage hits på engelsk. Så det kan skje mye spennende fremmover i studio. 

Se og Hør TV vil selvsagt være på plass i Florø, og klokken 19.30 kan du få med deg vårt direktesendte MGP-vorspiel med Ingeborg Heldal.

Etter delfinalen er vi til stede på scenen for de første reaksjonene.

Sjekk ut vårt store Melodi Grand Prix-arkiv her!

Her er den fullstendige listen:

Anine Stang - We Are The Young
Gaute Ormåsen - Awake
Winta - Afraid
Gothminister - Utopia
Lucky Lips - Sweet and Heavy
Adelén - Bombo
Sirkus Eliassen - I Love You Te Quiero

LES OGSÅ:  - Plutselig fikk jeg damekropp


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer