«Fangene på fortet»:

Disse deltar i «Fangene på fortet»

Blogger, veterinær og Instagram-kjendis er blant kjendisene i den kommende sesongen av «Fangene på fortet».

VENDER TILBAKE: Flere tiår etter suksessen vender «Fangene på fortet» nå tilbake på TV3. Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik er blant kjendisene som deltar. Foto: Tore Skaar
VENDER TILBAKE: Flere tiår etter suksessen vender «Fangene på fortet» nå tilbake på TV3. Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik er blant kjendisene som deltar. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag formiddag ble det kjent at suksessen fra 1990-tallet, «Fangene på fortet», returnerer til skjermen og at programmet skal sendes på TV3 og Viaplay.

Samtidig kom det fram at kjente personligheter som Julie Strømsvåg, Bernt Hulsker og Karen Marie Ellefsen skal delta i programmet, riktignok som programledere og «gåtemester».

Nå kan Se og Hør avsløre noen av kjendisene som skal konkurrere i den gjenoppståtte utgaven av «Fangene på fortet»:

Dennis Poppe Thorsen (30) - TV-profil og influenser

Dennis Poppe Thorsen ble for alvor kjent da han deltok i «Paradise hotel», men har seinere fått en solid følgerskare i sosiale medier. Han har i tillegg vært å se i en rekke tv-programmer, deriblant «I lomma på Silje».

Kristin Gjelsvik (35) - Influenser og tv-profil

Kristin Gjelsvik ble i likhet med Dennis Poppe Thorsen, som hun er forlovet med, kjent for det norske folk gjennom realityserien «Paradise hotel».

I løpet av de siste åra har hun derimot fått mye oppmerksomhet for å heve stemmen i debatt, som blogger, influenser og tv-profil. Gjelsvik har tidligere vært å se i tv-serier som blant annet «Torpet», «Bloggerne», «Skal vi danse» og «I lomma på Silje».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer