«Fangene på fortet»:

Disse deltar i «Fangene på fortet»

Blogger, veterinær og Instagram-kjendis er blant kjendisene i den kommende sesongen av «Fangene på fortet».

VENDER TILBAKE: Flere tiår etter suksessen vender «Fangene på fortet» nå tilbake på TV3. Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik er blant kjendisene som deltar. Foto: Tore Skaar
VENDER TILBAKE: Flere tiår etter suksessen vender «Fangene på fortet» nå tilbake på TV3. Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik er blant kjendisene som deltar. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag formiddag ble det kjent at suksessen fra 1990-tallet, «Fangene på fortet», returnerer til skjermen og at programmet skal sendes på TV3 og Viaplay.

Samtidig kom det fram at kjente personligheter som Julie Strømsvåg, Bernt Hulsker og Karen Marie Ellefsen skal delta i programmet, riktignok som programledere og «gåtemester».

Nå kan Se og Hør avsløre noen av kjendisene som skal konkurrere i den gjenoppståtte utgaven av «Fangene på fortet»:

Dennis Poppe Thorsen (30) - TV-profil og influenser

Dennis Poppe Thorsen ble for alvor kjent da han deltok i «Paradise hotel», men har seinere fått en solid følgerskare i sosiale medier. Han har i tillegg vært å se i en rekke tv-programmer, deriblant «I lomma på Silje».

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, har klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

Kristin Gjelsvik (35) - Influenser og tv-profil

Kristin Gjelsvik ble i likhet med Dennis Poppe Thorsen, som hun er forlovet med, kjent for det norske folk gjennom realityserien «Paradise hotel».

I løpet av de siste åra har hun derimot fått mye oppmerksomhet for å heve stemmen i debatt, som blogger, influenser og tv-profil. Gjelsvik har tidligere vært å se i tv-serier som blant annet «Torpet», «Bloggerne», «Skal vi danse» og «I lomma på Silje».

Leif Einar Lothe (51) - TV-profil

Leif Einar Lothe, eller «Lothepus» som de fleste kjenner ham som, ble for alvor kjent da han vant den første sesongen av «Farmen kjendis».

Det skal riktignok nevnes at han allerede i flere år før seieren hadde opparbeidet seg en solid fanskare, da gjennom tv-serien «Fjorden Cowboys».

- WOW: Vendela Kirsebom hjelper Randi Sørum, samboeren til «Lothepus», med å finne kjole til «Gullruten.» Video: Lise Rafaelsen Vis mer

I 2017 ble han kåret av Kampanje til «årets medienavn» og «årets kjendis», og var den norske mannen som hadde blitt søkt opp flest ganger på Google.

Han ble også nominert til «publikumsprisen» under Gullruten samme år.

Trude Mostue (53) - TV-profil og veterinær

Trude Mostue er blant annet kjent fra tv-serien «Dyrlegene» og sin deltakelse i «Skal vi danse» i 2006, og var lenge et yndet objekt i norsk kjendispresse.

I dag jobber hun som sjefsveterinær i FirstVet, men gjorde seg også godt bemerket i «Farmen kjendis» i 2019.

Lasse Matberg (36) - Instagram-stjerne

Det var nok under «Farmen kjendis» tidligere i år at de fleste nordmenn fikk øynene opp for Lasse Matberg. Han gikk nemlig til topps i konkurransen.

Selv om han var et forholdsvis ubeskrevet blad før realitykonkurransen, har han i flere år blitt fulgt av flere hundre tusener på Instagram, under navnet «Lasselom».

Matberg har tidligere også vunnet «Skal vi danse» i Italia, og ble i den britiske tabloidavisa Daily Mail omtalt som «Den kjekke, norske vikingen».

OVERRASKELSE: «Skal vi danse»-publikummet virket å storkose seg da gjestedanser Lasse Matberg dro fram en spesiell detalj under sin dans med Jørgine «Funkygine» Vasstrand. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Frithjof Wilborn (59) - TV-profil

På starten av 2000-tallet var journalist, programleder og tidligere fotballspiller Frithjof Wilborn å se overalt på tv-skjermen. Han har ledet store satsinger som «Farmen», «Vil du bli millionær?», samt «Skaperen» på TV 2.

De siste åra har det imidlertid vært forholdsvis stille rundt ham, men nå gjør han altså comeback på tv.

Emil Meek (33) - MMA-utøver

MMA-utøveren Emil Weber Meek fikk sitt store gjennombrudd i 2016, da han vant sin første UFC-kamp i Canada. I etterkant har det vært stor interesse rundt muskelbunten.

I tillegg til å være MMA-utøver, driver Meek også med musikk.

LES OGSÅ: Derfor ble han avholds

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer