Disse damene er over 40!

Her er damene som ler av 40-årskrisa.

SEXY: De fleste kunne nok tenke seg å se ut som Kylie Minogue (40). Foto: Agent Provocateur
SEXY: De fleste kunne nok tenke seg å se ut som Kylie Minogue (40). Foto: Agent Provocateur Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er nok mange kvinner som frykter tallet 40 og forbinder det mest med den sagnomsuste "40-årskrisa".

Heldigvis finnes det flotte damer som beviser at 40 ikke er noen alder! Blant Hollywood-kjendiser er det svært mange kjente eksempler på nettopp det.

Se bilder av av damene som får folk til å glede seg til 40-årsdagen nederst!

Over 15 år er gått siden Sharon Stones (50) pikante politiavhør i filmen "Basic Instinct" skapte filmhistorie. Men skuespillerinnen bak den sexye benkryssingen holder seg fremdeles like flott.

Danske Helena Christensen klarer det som de fleste 40-åringer i Hollywood jager etter, og bruker en formue på - nettopp det å se ut som en 20-åring. Riktignok fyller hun ikke år før i desember, men hun ser fremdeles utrolig bra ut.

Og hun er i godt selskap...

Smellvakre Kylie Minogue (40) beviser at ikke bare ungjenter kan være sexy, og det samme gjør tidligere supermodell Cindy Crawford (42), skuespeiller Kim Cattrall (51) og Liz Hurley (42).

Linda Thomson (58), som i sin ungdom var sammen med avdøde Elvis Presley, holder seg like godt i dag, og har lite å skjemmes over i når hun sprader på stranda.

Og selv om mange av stjernenes utseende nok skyldes turer til den plastiske kirurgen, kan noen kanskje også takke sine svært ungdommelige kjærester?

Sharon Stones (50) nye kjæreste skal nemlig være unggutten Chase Dreyfous (24) som er halvparten av hennes egen alder, melder Perezhilton.com.

Også Helena Christensen har valgt å gå for en yngre mann. Hennes nye flamme er Interpol-rockeren Paul Banks (30), som visstnok er hennes hemmelige kjæreste.

Demi Moore (45) har allerede i flere år holdt seg ung med en yngre mann ved sin side. Hun ble sammen med kjekkasen Ashton Kutcher i 2003, og paret har holdt sammen siden.

Se alle de sexy 40-åringene her:

Har du et kjendistips? Tips oss [email protected]

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer