- Disse brystene er helt ekte

Miley Cyrus avviser operasjonsryktene.

AVVISER RYKTENE: Miley Cyrus blånekter for at hun har fått kirurgisk hjelp til å forstørre brystene. Foto: All Over Press
AVVISER RYKTENE: Miley Cyrus blånekter for at hun har fått kirurgisk hjelp til å forstørre brystene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Flere eksperter på plastisk kirurgi har beskyldt den 19 år gamle popstjernen Miley Cyrus for å ha forstørret brystene med kunstig hjelp, etter at hun søndag dukket opp på prisutdelingen CNN Hero Awards i en svært utringet kjole.

- Den som har operert henne har gjort en god jobb. Hun kan ha lagt inn små implantater, noe som passer bra til henne, fordi hun har en liten kropp. Jennifer Aniston har gjort det samme og ser også veldig naturlig ut, sa den amerikanske kirurgen Dr. Thal Humes til nettsiden Radaronline.com onsdag.

Nå slår imidlertid «Hannah Montana»-stjernen tilbake via sin Twitter-side. Miley Cyrus blånekter for at hun har lagt seg under kniven, til tross for at hun tidligere skal ha ønsket å operere seg.

- Disse brystene er helt ekte. Jeg skulle ønske folk ville innse at man ikke trenger å være falsk for å være vakker, skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Den som har operert henne har gjort en god jobb