«Boligjakten»:

Disse «Boligjakten»-tabbene får du ikke se på TV

- Det er når man minst aner det, at det blir artig, sier Karianne Amlie til Seoghør.no.

KNUST GLASS: Det er ikke alltid alt går etter planen når TV3-programmet «Boligjakten» skal spilles inn. Video: TV3Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Onsdag kveld er det premiere på den femte sesongen av TV3-programmet «Boligjakten».

Programmet går ut på at boligsøkere får hjelp til å finne drømmehjemmet, men det går ikke alltid knirkefritt når de tre eiendomsmeglerne Karianne Amlie (39), Thomas Klovland (38) og Hans Christian Espenes (40) skal vise frem boligene foran kamera.

Se video øverst i saken!

PINLIG: Et av flere uheldigheter under «boligjakten» hvor megleren Hans Christian Espenes holder på å snuble foran sine deltakere. Foto: TV3
PINLIG: Et av flere uheldigheter under «boligjakten» hvor megleren Hans Christian Espenes holder på å snuble foran sine deltakere. Foto: TV3 Vis mer

Blant tabbene som du ikke får se på TV, er en episode hvor Hans Christian Espenes holder på å snuble.

Også Karianne Amlie har et par tabber, blant annet der hun klarer å knuse et champagneglass idet hun skal gratulere et par med nytt boligkjøp.

Overfor Seoghør.no forteller Amlie at champagneglass-flausen skyltes en høy puls og iver etter at budrunden var avsluttet.

- Jeg er jo kjent for å være en rask og ivrig dame, og i dette tilfellet endte det med et knust glass, forteller hun.

IVRIG: Det er ikke lett å holde tunga rett i munnen under en intens budrunde. Her knuser Amlie et campagneglass mellom de pulserende slagende. Foto: TV3
IVRIG: Det er ikke lett å holde tunga rett i munnen under en intens budrunde. Her knuser Amlie et campagneglass mellom de pulserende slagende. Foto: TV3 Vis mer

Viktig å kunne le av seg selv

Under innspilling og budrunder tilbringer meglerne flere dager sammen med deltakerne. Da er det ikke vanskelig å forstå at det kan oppstå uventede og humoristiske situasjoner.

- Det er jo når man minst aner det, at det blir artig, sier Amlie og legger til at det er viktig å kunne le av seg selv.

Hun forteller blant annet om den gangen hun gikk skikkelig på trynet under en budrunde.

- Jeg var høygravid og gikk med ti centimeter høye stiletthæler, samt et stramt skjørt. Det endte i at jeg «faceplantet». Det var nok et stilig syn, forteller megleren.

GIKK PÅ TRYNET: Under innspilling av «boligjakten» gikk megleren Karianne Amlie rett på trynet i sine ti centimer stiletthæler. Foto: TV3
GIKK PÅ TRYNET: Under innspilling av «boligjakten» gikk megleren Karianne Amlie rett på trynet i sine ti centimer stiletthæler. Foto: TV3 Vis mer

«Real life»-TV

Ifølge Amlie er det en mye større jobb å hjelpe folk å finne sitt nye hjem, enn man kanskje skulle tro.

- Det er ikke bare en bolig som skal kjøpes, det er her folk skal leve livene sine. Det handler om hvor barna kanskje skal gå på skolen, hvor lang pendlervei det er til jobb, samt personlige ønsker som varierer veldig, sier Amlie.

I tillegg til å forsøke å tilfredsstille deltakernes behov, er meglerne også nødt til å finne de riktige objektene som kjøperne faktisk har råd til.

- Vi må jo vise boliger som er på finn.no akkurat den uka vi skal filme, for dette er jo «real life»-TV hvor alt er ekte, og vi er med i budrundene som går på vanlig måte, sier Amlie.

- Vi viser deltakerne kun tre objekter, og da er det en stor jobb i forkant hvor vi må gjøre masse research for å finne de aller beste leilighetene, legger hun til.

«Boligjakten» sendes på TV3 onsdag klokken 21.30.

Les også: «Boligjakten»-Karianne var høygravid på innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer