Disse blir de nye skurkene og heltene!

Superstjerner klare for den nye Batman-filmen.

THE RIDDLER: Eddie Murphy skal være aktuell til å ta over Jim Carreys rolle som "The Riddler" i den neste Batman-filmen.
THE RIDDLER: Eddie Murphy skal være aktuell til å ta over Jim Carreys rolle som "The Riddler" i den neste Batman-filmen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Chris Nolan, regissør for de to siste Batman-installasjonene, har takket ja til å gjøre sin tredje film om den kappekledde helten fra Gotham City.

Dette til tross for at Nolan tidligere hadde sagt at han ikke var sikker på om han ville gjøre nok en Batman-film etter tragedien rundt Heath Ledgers dødsfall i fjor vinter.

Men nå har regissøren altså sagt seg villig til å lage den tredje filmen med Christian Bale i hovedrollen. Og med på laget skal han ha fått flere stjerneskuespillere som både skurker og helter.

For i den nye filmen vil velkjente Batman-karakterer som The Riddler, superheltens trofaste makker Robin, samt supersexy Catwoman være tilbake.

Og nylig ble det kjent hvem som antagelig skal spille de ettertraktede rollene, skriver The Sun.

"Beverly Hills Cop"-stjerne Eddie Murphy (47) skal være aktuell til å ta over Jim Carreys legendariske rolle som The Riddler, mens "Transformers"-helt Shia LaBeouf (22) skal spille Robin.

Tidligere har det vært snakk om at Johnny Depp skulle spille The Riddler, men nå ser det altså ut til at Murphy har fått rollen.

- Chris var ikke sikker på om han ville lage en ny film så snart, men da han bestemte seg for å takke ja, satte han straks igang. Eddie er et fantastisk bidrag til filmen. Alle er spente på å se hva han kan gjøre som the Riddler, sier en kilde.

Sexy Rachel Weisz skal også være i søkelyset for rollen som Catwoman.

Filmen, som skal være aktuell for kinolerretet en eller annen gang i løpet av 2010, har foreløpig kun fått arbeidstittelen "Gotham".

Og ifølge kilder vil det hele ende svært dramatisk for Batman, eller Bruce Wayne som han egentlig heter.

I tillegg til Bale, Murphy, LaBeouf og Weiz, skal også Nobel-vert Michael Caine være tilbake i rollen som Bruce Waynes assisten Alfred.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: - Fra Batman til Robin?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer