Disse ble mest lest i 2011

Gikk du glipp av en av disse sakene? Se listen!

SEX-SYMBOL: Pippa Middleton stjal glansen i bryllupet til prins William og Kate Middleton i april, og ble stjerne over natten. Foto: All Over Press
SEX-SYMBOL: Pippa Middleton stjal glansen i bryllupet til prins William og Kate Middleton i april, og ble stjerne over natten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Pippa Middelton tok verden med storm og ble superstjerne over natten, da hun skulle være forlover for søsteren Kate under hennes bryllup til britiske prins William.

Pippas stil var nemlig så sexy og elegant at hun fullstendig tok glansen fra dagens hovedperson, bruden.

Det overraskende antrekket førte raskt til kritikk fra både bryllupseksperter og blant publikum, inkludert Seher.no-leserne.

Det sterke engasjementet føte til at saken om Pippas kjole raskt ble årets mest leste sak og prins Williams svigerinne får følge av flere kongelige på topplisten.

Utfordring med Ari
Prinsesse Märtha Louise avslørte i et intervju at hun til tider synes det kan være en utfordring å bo sammen med sin ektemann Ari Behn, mens kronprinsesse Mette-Marit måtte tåle å bli kåret til en av de verst kledde kongelige gjestene da hun reiste til London for å feire prinsebryllupet i april.

Kongelige babyer fikk også mye oppmerksomhet av Seher.no-leserne. Nyheten om at Sveriges kronprinsesse Victoria skal ha avslørt sitt kommende barn på kong Carl Gustafs bursdag fikk mange til å klikke.

Like hyggelig var ikke artikkelen i det amerikanske bladet InTouch, hvor de hevdet at den nygifte Kate Middleton ikke kan få barn.

Rød løper-bommert og Paradise-juks
Den norske artisten Sandra Lyng Haugen har vekket oppsikt med forholdet til den 16 år eldre forretningsmannen Torben Frantzen, men det var en annen Sandra-nyhet som førte henne opp på listen over ti mest leste saker.

Da den tidligere Idol-deltakeren ankom premieren til BMI Pop Music Awards i Los Angeles i mai, overrasket hun både seg selv og fotografene med å vise musklene på den røde løperen.

«Første gang på red carpet i Hollywood, og dette er hva jeg gjør??!», skrev Sandra på sin egen Twitter-side, sammen med en kobling til det gjeldende bildet.

Også en av deltakerene i den populære realityserien «Paradise Hotel» kunne angre, etter at det ble kjent at en av de seks siste vinnerkandidatene ble utvist før finalen på grunn av juks.

Juksingen - som ble begått av Kim Høgås Hansen - førte til at Niklas Vindel og Madelen Berås kunne juble over at en av favorittene var ute og at de selv stakk av med seieren.

Mammakyss og nakenglipp

Heller ikke de internasjonale kjendisene har klart å holde seg unna tabloidene, frivillig eller ufrivillig.

Størst oppsikt vakte den tidligere modellen Stephanie Seymour som fikk kjæresteryktene til å svirre da hun ble observert kyssende på en ung mann i Karibien.

Bildene ble enda mer oppsiktsvekkende da det viste seg at Seymour kysset på sin 17 år gamle sønn, Peter...

Den tidligere «Friends»-stjernen Courteney Cox hadde ingen venner til å dekke seg da hun også unnet seg en karibisk badeferie etter bruddet med ektemannen David Arquette.

Til Courteneys fortvilelse fikk badegjestene derfor se litt mer enn planlagt, da hun mistet kontroll over bikinien.

«Tanga-torsdag»

En langt mer planlagt lettkledd-episode var truse-bildet som kona til rapperen Ice-T, Coco Austin, la ut på Twitter i forbindelse med sitt nye treningsprogram.

- Et kjapt bilde for «tanga-torsdag». Nå er jeg klar for å starte dagen med en løpetur, skrev Coco, som neppe kommer til å gi seg med Twitter-stuntene i 2012...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay tilbrakte natten med «Skal vi danse»-vinner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer