Disse bilene får Katie til å leve i frykt

Hevder Scientologikirken står bak forfølgerene.

LEVER I FRYKT: Katie Holmes mistenker den amerikanske scientologikirken for å stå bak bilene som har forfulgt henne i flere uker.
LEVER I FRYKT: Katie Holmes mistenker den amerikanske scientologikirken for å stå bak bilene som har forfulgt henne i flere uker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden filmstjerneparet Tom Cruise (49) og Katie Holmes (33) fredag bekreftet at de skal skilles, har de blitt tett fulgt av journalister og fotografer fra både USA og resten av verden.

Men det er ikke pressefolkene som ifølge TMZ har fått Katie Holmes til å frykte for sin egen sikkerhet etter bruddet med Tom Cruise.

Kilder nær stjernen sierat allerede flere uker før bruddet ble kjent, skal Holmes ha blitt fulgt døgnet rundt av flere biler.

Mistenker scientologikirken

33-åringen skal ifølge TMZ mistenke den omstridte Scientologi-kirken, som Tom Cruise er en ivrig talsmann for.

Flere medier har tidligere skrevet at Tom Cruises tette bånd til scientologikirken i USA og forsøk på å kontrollere Katie, skal ha vært den viktigste grunnen til bruddet.

Flere paparazzi-fotografer nettsiden har snakket med, bekrefter at spesielt to biler, en sort Mercedes SUV og en hvit Cadillac Escalade, har blitt sett flere ganger utenfor leiligheten Holmes har skaffet seg i New York etter bruddet.

Den amerikanske Scientologikirken benekter overfor TMZ at de har noe som helst med bilene å gjøre.

Lettet over bruddet
Ifølge nettsiden skal et amerikansk ukeblad ha en bil som følger med på Holmes' aktiviteter, men det er ikke kjent om bladet har noe å gjøre med bilene som har fulgt henne i flere uker.

Til tross for overvåkningen, skal imidlertid både Katie og hennes foreldre være lettet over at bruddet nå er kjent.

- Hun har vært langt nede veldig lenge, men de siste ukene har hun vært glad. Det ser ut som om hun føler at hun har blitt satt fri, sier en kilde nær Holmes til Us Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom Cruise skiller seg hver gang kona blir 33

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer