SLANK OG SPREK: Høygravide Mila Kunis får mye ros for at hun har klart å holde seg i aktivitet - og holde på figuren - gjennom svangerskapet. De siste dagene er hun flere ganger blitt sett på vei til og fra yoga- og pilatestrening. Foto: Stella Pictures/ All Over Press
SLANK OG SPREK: Høygravide Mila Kunis får mye ros for at hun har klart å holde seg i aktivitet - og holde på figuren - gjennom svangerskapet. De siste dagene er hun flere ganger blitt sett på vei til og fra yoga- og pilatestrening. Foto: Stella Pictures/ All Over PressVis mer

Disse bildene vekker oppsikt

Bildene av den høygravide, yoga-praktiserende filmstjernen får folk til å sperre opp øynene.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Mila Kunis (31) er for tiden høygravid med det første barnet hun venter med forloveden Ashton Kutcher (36).

Men den store magen har hittil ikke hindret henne i å fortsette med trening, og de siste dagene er hun flere ganger blitt observert i ettersittende treningstøy på vei til eller fra yoga- og pilatestimene sine.

Så sent som onsdag denne uken deltok «The Angriest Man in Brooklyn»-skuespilleren, som har nektet å avsløre termindatoen sin, på en yogatime i Studio City i California, skriver UsWeekly.

PRIVAT: Mila skjermet seg både mot sola og fotografene på vei til en yogatime torsdag forrige uke.  Foto: All Over Press
PRIVAT: Mila skjermet seg både mot sola og fotografene på vei til en yogatime torsdag forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer

De ferske bildene av den ukrainsk-amerikanske skjønnheten har fått både UsWeekly og Daily Mail sine lesere til å gå av skaftet. Og årsaken? Den slanke figuren til den treningstøykledte Hollywood-stjernen.

- Seriøst, har hun gått opp noe i vekt? Hun ser vakker ut!!, kommenterer en av UsWeekly-leserne til bildene.

- Hun har bare babymage, wow. Ser utrolig ut, skriver en av nettstedets lesere om Mila.

- Hun ser fantastisk ut!!, kommenterer en annen begeistret, mens en tredje skriver at det er forbilledlig at hun tar så godt vare på seg selv under svangerskapet.

Begeistret og avslappet

Imidlertid er det ikke bare magen som har vokst i løpet av graviditeten for «Black Swan»-skuespilleren.

- Puppene mine er fantastiske. De har tredoblet seg i størrelse. Tidligere brukte jeg 34A, og nå bruker jeg 36C. Jeg er superfornøyd og sier til alle jeg kjenner at de må ta på dem, har Mila selv uttalt.

FØR SVANGERSKAPET: Mila Kunis strålte på verdenspremieren til «Oz The Great and Powerful» i Hollywood i februar 2013. Foto: Stella Pictures
FØR SVANGERSKAPET: Mila Kunis strålte på verdenspremieren til «Oz The Great and Powerful» i Hollywood i februar 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

I medieomtalen av de amerikanske Hollywood-stjernenes graviditeter er ofte fokuset på det å kunne bli kvitt «babyvekten» fortest mulig etter fødselen. Selv om Mila har holdt figuren oppsiktsvekkende godt ved like, er det å trene under svangerskapet en uvurderlig forberedelse til selve fødselen.

- Hun ser veltrent og frisk ut - bra for henne og babyen, påpeker en av Daily Mails lesere.

- Hun ser flott ut! Lykke til til dem, barn er en velsignelse!, skriver en annen.

Og Mila, som lenge klarte å holde graviditeten hemmelig, har ikke bare vært påpasselig med å opprettholde yoga-regimet.

En innsidekilde E!News har snakket med, forteller at 31-åringen holder på å gjøre klart alt i hjemmet til babyen kommer.

- Mila er så opprømt over babyen. Hun er ikke nervøs i det hele tatt. Hun har vært veldig rolig og avslappet når det gjelder alt rundt fødselen, forteller innsidekilden til E!News, ifølge Daily Mail. 

Tidligere har stjernen fortalt på «Ellen DeGeneres Show» at hun vil ha en så naturlig fødsel som mulig:

LES OGSÅ: Her koker det over for Aylar