Disse bildene utløser graviditetsrykter

Reese Witherspoon ser ut til å ha fått gode nyheter på vei ut fra gynekologen.

GRAVID?: Bildene av en entusiastisk Reese Witherspoon som her angivelig forlater en time hos gynekologen sin, får X17online til å spekulere i om hun kan være gravid med det første barnet til sin ferske ektemann Jim Toth.  Foto: All Over Press
GRAVID?: Bildene av en entusiastisk Reese Witherspoon som her angivelig forlater en time hos gynekologen sin, får X17online til å spekulere i om hun kan være gravid med det første barnet til sin ferske ektemann Jim Toth. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hittil i sommer har det virkelig vært en eksplosjon av babysaker blant kjendisene - og nå ser det ut til at skuespiller Reese Witherspoon (35) kan være det siste tilskuddet i «boomen».

Ferske bilder av «Walk The Line»-stjernen, som giftet seg med Jim Toth (40) i mars, har nemlig utløst spekulasjoner om at skuespilleren kan være gravid! 

X17Online skal ha observert 35-åringen i Los Angeles mandag, da hun forlot en bygning som huser et legesenter. I samme bygning holder en gynekolog til - som skal være svært populær blant gravide Hollywood-kjendiser.
 
Witherspoon smilte og så svært lykkelig ut på vei ut til bilen sin, og hun både ringte  og tekstet ivrig med sin rosa mobiltelefon. Dette får nettstedet til å spekulere i om stjernen nettopp kom fra en time hos denne gynekologen - og at hun hadde såpass gode nyheter derfra at hun umiddelbart begynte å ringe rundt...

Selv om det kun er snakk om løse spekulasjoner, har imidlertid «Lovlig Blond»-skuespilleren tidligere uttalt at hun kan tenke seg flere barn. Den søte blondinen har allerede barna Ava (11) og Deacon (7) fra ekteskapet med eksmannen Ryan Phillippe (36).

- Jeg ville elsket å få flere barn. Barna er det beste ved dagen min. Jeg står ikke opp for å lage filmer, jeg står opp for å være sammen med familien min, sa hun til bladet Glamour i november, ifølge x17Online.

Reese Witherspoon var gift med skuespiller Ryan Phillippe fra 1999 og til 2008. Hun forlovet seg med agentkjæresten Toth like før jul i fjor, og de giftet seg den siste helgen i mars. Om det viser seg at skjønnheten faktisk er gravid, kan Toth se frem til å bli pappa for aller første gang...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her forlater de sykehuset med den nyfødte   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer